Mamajasia25
Zaangażowana w BB
tez mam zgage, pije gaviscon, pomaga, maly fajnie wlasnie kopie (mam pewnosc, ze ma te nogi i rece)
hahaahha! masz GRUBE DOWODY, bo inaczej to... ja bym się martwila czy w ogole ma te konczyny !!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tez mam zgage, pije gaviscon, pomaga, maly fajnie wlasnie kopie (mam pewnosc, ze ma te nogi i rece)
hahahahahaahha! masz GRUBE DOWODY, bo inaczej to... ja bym się martwila czy w ogole ma te konczyny !!!![]()
ciekawe ile razy wstane dzis na siku![]()
Kurczaki to mój Franek chyba jakiś malutki jest...mam nadzieję że przybrał na wadze...tydzien temu w 34+4 2390 mial![]()
zalezy, sa noce gdzie po 3 razy a sa takie, ze do 5-tej rano wytrwama czesto wstajesz? bo u mnie to ciekawe jest, ze jak siedze w ciagu dnia to nie latam jakos bardzo czesto ale jak sie klade to dopoki nie zasne co godzine.. szoka jak sie przekrecam to czuje jakbym miala popuscic
teraz to dziecko niby 200-250 gram ma przybierac tygodniowoKurczaki to mój Franek chyba jakiś malutki jest...mam nadzieję że przybrał na wadze...
Też tak mam a czasem mi się nie chce wstawać i przetrzymuje chociaż Wiem że to niezdroowozalezy, sa oce gdzie po 3 razy a sa takie, ze do 5-tej rano wytrwam