Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja nie mamdo mnie na fb wypisuja i mnie mecza
albo jak kogos na zakupach spotkam, kto wie, zem zaciazona to sie pytaja ooo jeszcze w dwupaku? dzis dzwonil kolega z banku, ktory prowadzi kredyty w mojej pracy i sie pytal czy rodze
a tak to spokoj
ciotki maja info od mojej mamy wiec mam od nich spokoj
Mój mi dziś odmówił seksu, bo stwierdził, że jak ja to robię tylko po to, żeby urodzić, to on się czuje wykorzystywany
A ja bym tak chciała urodzić w tą sobotę rano... Jak ja mam to zrobić bez jego pomocy?
Całego dziecka nie są już w stanie zmierzyć, bo jest zbyt zwinięte. Im ta waga wychodzi chyba po zmierzeniu główki i kości udowej; widocznie program to jakoś automatycznie liczy na podstawie tych parametrów.A czy to nie jest czasem tak, ze zeby okreslic wage trzeba zmierzyc?![]()
AhaBo mi sie kochana przypomnialo jak sie smialam, ze ostatnio cos smiesznego odwalilas![]()
Kurcze, muszę urodzić jak najszybciej, bo znowu mi się stopy zapuszczą, a nie chciałabym drugi raz tego robić z takim dużym brzuchem, bo sobie w końcu coś obetnę.Ale ze tak bez budzenia męża? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Mój mąż usnął podczas gdy ja kończyłam karuzelkę. No więc przyszłam obsłużyłam się i poszłam. Jak mam przyspieszyć poród to nie ma przepros codziennie musi być [emoji23]
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
CRL juz nie mierza, ale wlasnie chodzi mi o te wymiary glowki, brzuszka, nozki itp, bo kiedys jak zapytalam przy usg gina ile mala wazy to powiedzial "oj, zapomnialem zmierzyc kosci udowej" [emoji19] [emoji19] [emoji19]Całego dziecka nie są już w stanie zmierzyć, bo jest zbyt zwinięte. Im ta waga wychodzi chyba po zmierzeniu główki i kości udowej; widocznie program to jakoś automatycznie liczy na podstawie tych parametrów.
AhaKurcze, muszę urodzić jak najszybciej, bo znowu mi się stopy zapuszczą, a nie chciałabym drugi raz tego robić z takim dużym brzuchem, bo sobie w końcu coś obetnę.