Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jutro bede miec 36+0, jak to brzmi...Wg usg I trymestru: 36+0 - zaczynamy 37 tydzien, brzmi groznie [emoji33]
P.s. Faceci sa beznadziejni....
Brak slow, wkurrrrr.. mnie. Mam wrazenie, ze wyje.ke na to wszystko ma im blizej konca. W ogole nie rozumie moich emocji nawet w malym stopniu...Majka co Ci facet zrobil?
Brak slow, wkurrrrr.. mnie. Mam wrazenie, ze wyje.ke na to wszystko ma im blizej konca. W ogole nie rozumie moich emocji nawet w malym stopniu...
Mam jakieś nieodparte wrażenie, że ja... Noc miałam okropną męczyły mnie skurcze krzyżowe... I czop chyba odchodzi... Coś czuję, że nie doczekam do jutra..Dzień dobry wszystkim Mamom. U nas zaskakująco kolejna nocka udana. Czyżby regeneracja przed wielkim dniem?
Mały wczoraj kręcił sie i wiercił niemiłosiernie. Mam nadzieję, że mi urwis pozycji nie zmienił w tym wszystkim!
Czytałam wczoraj o Waszych koleżankach. U mnie podobnie - znakomita większość od chwili kiedy dowiedziały się ze jestem w ciązy - przepadła. Przykre to. Rozumiem, że części z nich, którym życie kompletnie się nie poukładało może być przykro i smutno i źle. Rozumiem też taką reakcję u tych z nich, które bardzo chciałyby być w ciąży a nie są. Ale kurcze, takie odwrócenie się oznacza dla mnie nic innego jak to, że po prostu im nie zależało na naszej znajomości. Szkoda...
No to creativo i Lucky za nami. Kto następny? Iza?![]()
Mam jakieś nieodparte wrażenie, że ja... Noc miałam okropną męczyły mnie skurcze krzyżowe... I czop chyba odchodzi... Coś czuję, że nie doczekam do jutra..
Normalne przydomowa lux opieka!@Ola0303 @Luxuorius Taaaak, tesciu ratownik medyczny trsciowa pielegniarka ciotka polozna a mama dom dalej...![]()