Luxuorius
Moderatorka
moze i jemu sie udzielaja meskie emocje i temu jest taki??Brak slow, wkurrrrr.. mnie. Mam wrazenie, ze wyje.ke na to wszystko ma im blizej konca. W ogole nie rozumie moich emocji nawet w malym stopniu...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moze i jemu sie udzielaja meskie emocje i temu jest taki??Brak slow, wkurrrrr.. mnie. Mam wrazenie, ze wyje.ke na to wszystko ma im blizej konca. W ogole nie rozumie moich emocji nawet w malym stopniu...
u mnie sie 36 juro pojawi na suwaczku, coraz blizej, choc ja tak daleko za wiekszoscia dziewczyn jestemOooo kurcze, właśnie zobaczyłam na własnym suwaczku 38 tydzień!!!!!!!!! Oooojjjjj!!!!!
u mnie sie 36 juro pojawi na suwaczku, coraz blizej, choc ja tak daleko za wiekszoscia dziewczyn jestem
Emocje emocjami, spoko. Ale ja jak jestem rozemocjonowana to nie klade lachy na wszystko. Przepraszam, ze wam sie tak zale i dzieki :* ciekawe kto sie dzis rozpakuje.. karelka?moze i jemu sie udzielaja meskie emocje i temu jest taki??
Lola napewno dzisEmocje emocjami, spoko. Ale ja jak jestem rozemocjonowana to nie klade lachy na wszystko. Przepraszam, ze wam sie tak zale i dzieki :* ciekawe kto sie dzis rozpakuje.. karelka?
Edit. Na pewno Lola![]()
a daj panie Boze!!!!!Będziesz miała wigilijną niespodziankę za to!![]()