Ola0303
Fanka BB :)
No bedzie przykro...ale moze sie ogarnie w koncu.mozeno nic zobaczymy jak sie zachowa jak urodze, Tomek sie boi jej reakcji, bo jesli zareaguje tak jak na ciaze to uuuu ciezko bedzie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No bedzie przykro...ale moze sie ogarnie w koncu.mozeno nic zobaczymy jak sie zachowa jak urodze, Tomek sie boi jej reakcji, bo jesli zareaguje tak jak na ciaze to uuuu ciezko bedzie
No wlasnie ja tez i tez jestem sklonna do infekcji...:/no ja mam caluska ciaze duzo sluzu
Ale wiesz chociaz o co czy meskie humorki?jego nosi od wczoraj juz i obrazony chodzi
Z butami nie mam problemu. Stopa mi nie urosła ani nie pachną mi nogi, więc we wszystkich butach mogę chodzić nawet kozakach[emoji6]Podziwiam..bo jedyne buty w ktore mieszcze stope to adidasy w ktorych chodze non stop juz z 4 miesiace. I tak czasem mi sa ciasne po calym dniu :/
humorki chyba, w pracy tez go wkurzaja ostatnioAle wiesz chociaz o co czy meskie humorki?
Faceci...niestety do nich trzeba prosto i bez zawilosci mowic a my kobiety tak nie umiemyno i sie poklocilam z moim, nie wiem o co mu chodzi, na zlosc mi zglosnil mocno tv i nie chce sciszyc, nie usne kuzwa
ale o dziwo w ciazy czesciej pecherz chory niz problemy ze sluzemNo wlasnie ja tez i tez jestem sklonna do infekcji...:/
taaa jak lezy tylem do mnie i nie da sie dotknacFaceci...niestety do nich trzeba prosto i bez zawilosci mowic a my kobiety tak nie umiemyporozmawiaj z nim.
A moze jakis inny sposób ?taaa jak lezy tylem do mnie i nie da sie dotknac