Luxuorius
Moderatorka
obiad musza zrobicLeć na spacer póki masz słońce!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
obiad musza zrobicLeć na spacer póki masz słońce!
Musimy byc cierpliwe!!!Wymioty okropna rzecz.
Tez na poczatku mnie meczyly...najgorsze jak nie ma czym.wymiotowac:/ matka to musi sie poswiecicja tez nie moge sie doczekac Franka♡
Jeszcze dzis snilo mi sie ze zrobili mi cesarke bo mialam za waskie biodra !! Strasznie nie chcialabym byc cieta, tym bardziej ze nigdy nie bylam :/:/ trzymam kciuki za nas obieJa tez...jestem po prostu tak psychicznie wykonczona...bardzo sue tego boje.
U mnie ponuro jak nie wiem... nie ruszam sie z lozka poki co, zreszta cos mnie brzuch pobolewa i nie mam za bardzo sily :/no i lejemam slonce razem z deszczem, Boze co za pogoda
sile miec mam, brzuch ciagnie, ale mgnez zaaplikowalam rano, obiad na pol zrobiony i jeszcze wstawilam reczniki do naczyn i sciereczki do szklaU mnie ponuro jak nie wiem... nie ruszam sie z lozka poki co, zreszta cos mnie brzuch pobolewa i nie mam za bardzo sily :/
Zazdroscze energii... mi zostalo poprasowac jeszcze z wczoraj, tak to wszystko wczoraj porobionesile miec mam, brzuch ciagnie, ale mgnez zaaplikowalam rano, obiad na pol zrobiony i jeszcze wstawilam reczniki do naczyn i sciereczki do szklawiec pralka chodzi