• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry, andree dalej chory, wysłałam go do lekarza, oczywiście prywatnie, bo na nfz musiałby stać od 6 i walczyć z dziadkami. Chory kraj.
My czujemy siè super, troszkè śpiąco:)

Ja mam fajnie z synem, jak wstaję o 10.00- ostatnio śpię jak suseł- on wtedy śpi, czekam 10 minut na ruchy, jak dalej śpi poklepujè brzuch tam gdzie ma plecki, gilgoczè stopy, które ma po lewej stronie i zaczyna siè wyyyypinanie! Uwielbia być głaskany, kocur taki!

reklama
Haha, boi sie Twojej tesciowki :D
Ja wlasnie zdziwiona wczoraj bylam, bo moj przykladal reke i nic, a zawsze go kopie. Ale potem jak go przytulalam, to troche go kopala po plecach, wiec sie uspkoilam. Teraz tez cos tam sie dzieje, poobserwujemy :) gin dopiero w czwartek
nie wiem czy sie boi, ale ona ma taki ten glos grozny i ciagle krzyczy i az mnie nieraz wytrzesie jak zacznie krzyczec a dziecko tez czuje moje nerwy :( pamietaj, ze dziecko moze tez miec leniwe dni, moze Twoja akurat takie ma :)

Dzień dobry, andree dalej chory, wysłałam go do lekarza, oczywiście prywatnie, bo na nfz musiałby stać od 6 i walczyć z dziadkami. Chory kraj.
My czujemy siè super, troszkè śpiąco:)

Ja mam fajnie z synem, jak wstaję o 10.00- ostatnio śpię jak suseł- on wtedy śpi, czekam 10 minut na ruchy, jak dalej śpi poklepujè brzuch tam gdzie ma plecki, gilgoczè stopy, które ma po lewej stronie i zaczyna siè wyyyypinanie! Uwielbia być głaskany, kocur taki!
bedzie synus mamusi :D

Cholercia poszlam sie wykapac i wylecial mi taki sluz jakby kurzy taki ni bialy ni kremowy a pozniej jakbym sie posikala Ale to nie był mocz tylko biala woda taki maly strumyczek za jakies 10 sekund drugi Ale moglam go wstrzymac a przeciez wod nie da się zatrzymac.... co to bylo. Oczywiście sama w domu jestem :(
Obserwuj. Jeśli to wody to wyleci więcej. Może to być śluz.

♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry