Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas na drugie bedzie WiktorPowiem wam, że dziś to marzę, aby mały zaczekał przynajmniej do 1grudnia2.12 byłby super, to dzień urodzin mojej babci Janiny. Miałby i datę i troszkę imię bo 1babci, drugie imie po 2 babci, która miała w AK pseudonim Wiktora.
Jan(ina) Wiktor(a)![]()
ja mam caly czas taki sluz i nieraz tez mysle czy to czop nie odchodzi....leci i leci ten sluzCaly czas przy podcieraniu po siku mam taki gestszy biały sluz. Ale jak chodze to raczej nic mi nie leci... sama już nie wiem co to
Oooo jestesHej przepraszam, że tyle mnie nie było ,ale nie było czasu ciągle coś. Za tydzień do szpitala [emoji14] jak się macie ?
Napisane na 5051X w aplikacji Forum BabyBoom
Czemu tak często? My mieliśmy co tydzień. Teraz to już w szpitalu przed porodem.Czytam właśnie jak mogę [emoji6]. Zazdroszczę wszystkim już rozpakowanym. Ja też już niedługo . Przyznam szczerze, że zaczynam się bać. Najgorsze,ze teraz co dwa dni ktg .
Napisane na 5051X w aplikacji Forum BabyBoom
To może zgłosisz się ze mną w środę?Pozostaje nam celować wspólny poród, skoro karelka się wykruszyła
Mam dzisiaj dzień lenia... Najchętniej przeleżałabym z pilotem przed tv.