majka23x
Fanka BB :)
Ja tam dopiero po wizycie sie zastanawiac bede, wczoraj dopiero moj mi kupil torbe sam z siebie [emoji23][emoji23][emoji23]laski co zabieracie na wyjscie ze szpitala? stoje nad komoda i nie moge sie zdecydowac![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tam dopiero po wizycie sie zastanawiac bede, wczoraj dopiero moj mi kupil torbe sam z siebie [emoji23][emoji23][emoji23]laski co zabieracie na wyjscie ze szpitala? stoje nad komoda i nie moge sie zdecydowac![]()
Lux, ja w sumie nie wiem. Coś mi mąż podrzuci. Pewnie legginsylaski co zabieracie na wyjscie ze szpitala? stoje nad komoda i nie moge sie zdecydowac![]()
To może zgłosisz się ze mną w środę?![]()
do siebie chyba kupie jakies legginsy z gumka, ktora nie uwiera, za to malemu wlasnie wybralamLux, ja w sumie nie wiem. Coś mi mąż podrzuci. Pewnie legginsy![]()
Na kiedy masz termin ? [emoji14] chyba taki sam jak ja . Ja dziś to też pierwsze ktg i też koniec 38 tyg. Miałam dziś Usg młody ma juz ok 3300 - 3400
Napisane na 5051X w aplikacji Forum BabyBoom
W co się zmieszczelaski co zabieracie na wyjscie ze szpitala? stoje nad komoda i nie moge sie zdecydowac![]()
hehe dobrze napisane, w co sie zmieszczeW co się zmieszcze!
A faktycznie to chyba odjade ze szpitala w legginsach ale ciazowych bo mi kuper i giry tak urosły że chyba będę musiała kupić coś zanim nie dojde do prawdziwej siebie
Chyba trzeba by kupić coś ludzkiego w większym rozmiarze.
A jak jest po cc ewentualnie z ubraniami? w sensie rany...