Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Ja chyba wyjdę w tym w czym pojadę. Niewiele mam chodzenia. Dla małej tylko nie mogę sie zdecydować. Mam na wszelki wypadek włożony pajacyk strój Mikołaja.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czego szukasz w Święta? | Angielski:uwaga wyciska łzy
♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
widze, ze chyba wszystkie legginsy bierzemyJa sobie spakowałam leginsy i coś mi mąż doniesietorba już czeka spakowana
brzuch trochę pobolewa, leżę i odpoczywam. Miłego wieczorku
![]()
widze, ze chyba wszystkie legginsy bierzemy![]()
Na pewno coś co nie ocierać będzie rany. Ja to już zaopatrzylam się w gafie za pępek i mam leginsy takie ciepłe wysokie. Ale w domu zamierzam latać w majtkach jednorazowych bo rana musi oddychać i raczej przez parę dni ograniczę się do koszuli nocnej. Najgorsze pierwsze kilka dni bo to ciągnie i piecze :/W co się zmieszcze!
A faktycznie to chyba odjade ze szpitala w legginsach ale ciazowych bo mi kuper i giry tak urosły że chyba będę musiała kupić coś zanim nie dojde do prawdziwej siebie
Chyba trzeba by kupić coś ludzkiego w większym rozmiarze.
A jak jest po cc ewentualnie z ubraniami? w sensie rany...
Ja nic nie bede brala, w czym przyjade, w tym odjade, co tu kombinowac [emoji14] pewnie beda to legginsy i jakas koszulka, bo tak chodze na codzienJa to biorę leginsy i jakis sweterek luzny co by się nie zdolowac swoim wyglądem![]()
A dla Frania naszykowalam już torbe na wyjscie, wytlumaczylam mężowi wszystko. Spakowalam body z długim rekawkiem i taki welurowy pajacyk. Oczywiście skarpetki czapa kombinezon. No i krem do buźki na chlody
Masz rację i ja tak robię wychodzę w czym przyjdęJa chyba wyjdę w tym w czym pojadę. Niewiele mam chodzenia. Dla małej tylko nie mogę sie zdecydować. Mam na wszelki wypadek włożony pajacyk strój Mikołaja.
Zazdroszcze! [emoji41]Hej dziewczyny, mamy termin na 2 grudniawróciłam właśnie z wizyty. Rozdarcie na 1cm. Synuś waga około 3.350, główka mega niziutko. Powiedział ze niemal pewne ze urodze w tym tygodniu. Jeśli nie to w poniedziałek 5 grudnia idziemy już z torbami na szpital . Trzymajcie kciuki e-ciocie
a lekarz jak mnie zbadał... Ała