Luxuorius
Moderatorka
mnie brzuch wczoraj ciagnal jak diabli i myslalam, ze cos sie ruszy, ale ciszaJa o tym chyba najbardziej marzę!!!
...od razu po tym żeby zdrowa Młoda przywitać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie brzuch wczoraj ciagnal jak diabli i myslalam, ze cos sie ruszy, ale ciszaJa o tym chyba najbardziej marzę!!!
...od razu po tym żeby zdrowa Młoda przywitać
Na usg wczoraj wychodzila waga 3440 g, tak ze wiele sie nie pomylil sprzetIza Ale Szymus ma słodką czuprynke.... A waga rzeczywiscie fajna jak na ten tydzien.
Mój Franio wazyl w tym samym terminie 2900 ehh ciekawa jestem ile będzie wazyl naprawde
No wlasnie nie wiem czy mozna po porodzie tak od razu spac na brzuchu ? Jakos mam obawy [emoji23]oj mi tez brakuje spania na brzuchuto moja ulubiona pozycja do spania
![]()
No mnie nie bolal, nie mialam skurczy, i jak lezalam spokojnie to wody odeszly [emoji23] tak ze wiesz [emoji6] roznie bywamnie brzuch wczoraj ciagnal jak diabli i myslalam, ze cos sie ruszy, ale ciszadzis nie boli nic
Wlasnie tez sie zastanawiam...pewnie od razu bedzie ciezkoNo wlasnie nie wiem czy mozna po porodzie tak od razu spac na brzuchu ? Jakos mam obawy [emoji23]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli zadnych objawow przed tylko wody chlusnely?No mnie nie bolal, nie mialam skurczy, i jak lezalam spokojnie to wody odeszly [emoji23] tak ze wiesz [emoji6] roznie bywa
no ja sie wlasnie boje, ze nagle bedzie chlup i rodze heheNo mnie nie bolal, nie mialam skurczy, i jak lezalam spokojnie to wody odeszly [emoji23] tak ze wiesz [emoji6] roznie bywa
od razu chyba nie, ale sam fakt, ze mozna o tym myslec jest milyNo wlasnie nie wiem czy mozna po porodzie tak od razu spac na brzuchu ? Jakos mam obawy [emoji23]
Chociaz bysmy mialy konkretny znak ze to juzno ja sie wlasnie boje, ze nagle bedzie chlup i rodze hehe![]()
No mnie nie bolal, nie mialam skurczy, i jak lezalam spokojnie to wody odeszly [emoji23] tak ze wiesz [emoji6] roznie bywa