Ola0303
Fanka BB :)
Ja tez mam dobre pol godziny do szpitala....:OTo mnie trochę przeraża, bo jak piszesz że trwało to 40 min to nie zdążyłabym do szpitala...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez mam dobre pol godziny do szpitala....:OTo mnie trochę przeraża, bo jak piszesz że trwało to 40 min to nie zdążyłabym do szpitala...
no a tak to siedzimy i czekamyChociaz bysmy mialy konkretny znak ze to juz![]()
oj nie bo komoda mi sie nie domykaJeśli któraś z mam jeszcze chce dokupić ciuszków to dzisiaj w Smyku internetowym jest do-50% i darmowa wysyłka![]()
oj nie bo komoda mi sie nie domyka![]()
ja duzo kupilam, ale patrzylam na rozmiary i mam posegregowane, duzo tez dostalam a i pewnie jak urodze to dostane, wiesz jedni sie spytaja co chce a inni kupia ciuszki wiecJa stwierdziłam, że mam naprawdę niewiele ubranek dla malucha. Ale z 2 strony ja kupowałam wszystko od zera i stwierdziłam, że na początku nie ma co szaleć, bo po 1 maluch zaraz z tego wyrośnie, po 2 i tak w większości czasu śpi lub wisi na cycu. Poszaleję jak się zaczną spacerki, wizyty, wyjazdy i rewia mody![]()
od razu chyba nie, ale sam fakt, ze mozna o tym myslec jest mily![]()