Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widze ze nie ja sama, jeszcze co chwile latam do kibelka za ta "druga" sprawa.. a chodzenie to dla mnie koszmar.. teraz zasnac nie moge bo dopada mnie stres porodowyNo i nie mogę spać. Lilka cały dzień była spokojna jak nie ona aż się zamartwiałam a teraz jak się rozszalała to mnie w szyjkę aż naparza.
Skurczy nie mam ale czuję jakbym miała się posikać..
♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
Do tego doszedl bol glowy.. niech juz bedzie po wszystkim bo zwariujeOczyszczasz się może orzed porodem.
No nic spokojnej nocy w takim razie
♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
Hehe u mnie jak nie odbieram albo nie odpisze od razu na sms to do meza juz dzwoniaA ja zaraz oszaleje jeśli dostanę choć jednego smsa więcej z pytaniem czy już urodziłam albo kiedy rodze albo czy już jadę do szpitala. Te pytania działają na mnie jak płachta na byka!!!! Wrrrrrrrr!
Lux niektore dziewczyny jeszcze przez jakis czas po porodzie maja spory brzuch. W kurtce na pewno bylas.dzis znajomi nas zobaczyli w markecie i pytanie:jeszcze nie urodzilas? ku****a a nie widac brzucha?!![]()
A skurcze masz caly czas? Dasz radeJeszcze sie śmieje, ze jakby co to sąsiad w domu. Haha dopiero odebrał zonę z położniczego a dziś miałby mnie wieźć na porodówkę. To by sobie pomyśleli.
ja mam plaszczyk, ktory jest rozpinany nad brzuchem i widac ta moja pilke wyraznieHehe u mnie jak nie odbieram albo nie odpisze od razu na sms to do meza juz dzwonia)) bawi mnie to.
Lux niektore dziewczyny jeszcze przez jakis czas po porodzie maja spory brzuch. W kurtce na pewno bylas.
U mnie odwrotnie - wszyscy sie zachwcaja ze na tydzien przed terminem wygladam podobno rewelacyjnie i na dodatek smigam jak frygaLicze ze aktywnosc teraz ulatwi mi porod i powrot do sprawnosci po porodzie.
Dopadlam rano meza ale my od 30t w miare regularnie To robimy (ale nie zbyt czesto i delikatnie) wiec mysle ze mi sex nie pomoze w wywolaniu ale dla samej przyjemnosci warto bylo))
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!