Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
juz tak blisko godziny zeroJa w planie rodzenia zaznaczyłam, że chcę rodzić w pozycji wertykalnejZostało 0-4dni! O żesz!! Jutro koniec 40tc.
Czyli termin na pierwszego grudnia tak?Ja w planie rodzenia zaznaczyłam, że chcę rodzić w pozycji wertykalnejZostało 0-4dni! O żesz!! Jutro koniec 40tc.
Jeżeli Jan do 2go nie wyskoczy to 3go mam być w szpitalu o 9rano w punkcie konsultacyjnym. Prawdopodobnie mnie wtedy zostawià (cukrzyca ciàżowa) zaczekajà może chwilè i oksytocyna.Czyli termin na pierwszego grudnia tak?a jesli nic sie nie ruszy to kiedy sie zglosisz? Chociaz nie chce zapeszac, na pewno gladko pojdzie, mam nadzieje, ze stosujesz 4S
slyszalam jeszzcze o przysiadach, a ze ciezko z brzuchem to przy otwartych drzwiach i trzymac klamke jedna reka z jednej strony, druga z drugiej
![]()
Albo kozaki z ostrogamiMnie jest prawdę mówiąc wszystko jedno jaką pozycję przyjmę, byleby mały wyskoczył. Jak mi bedzie źle leżąc (chociaż tak właśnie wyobrażam sobie siebie rodzącą) to po prostu zażądam zmiany pozycji i już. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Co do obuwia na czas porodu - można zostać jedyną gwiazdą, o której będzie na długo głośno w szpitalu! I złożyć szpilki!![]()
hehe a jakMnie jest prawdę mówiąc wszystko jedno jaką pozycję przyjmę, byleby mały wyskoczył. Jak mi bedzie źle leżąc (chociaż tak właśnie wyobrażam sobie siebie rodzącą) to po prostu zażądam zmiany pozycji i już. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Co do obuwia na czas porodu - można zostać jedyną gwiazdą, o której będzie na długo głośno w szpitalu! I złożyć szpilki!![]()