Czarownica3006
Fanka BB :)
Dziewczyny ja ni ogarniam tego forum... mamy jakieś inne dla grudniowych? Nie może wszystko być tu?
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym ten makaron zjadła z truskawkami. [emoji526] Omg!!!jak robisz kurczaka w smietanie?
U mnie dzieci makaron kokardki z truskawkami I smietana. A dla M poledwiczki wczesne ziemniaki I salata ze smietana
Dawaj, tylko priorytetem poproszezostalo mi ciastko z pieczarkami i kapusta, moge wyslac![]()
Tak patrzę na ten suwaczek i moja fasolka jest dwa razy taka [emoji50] [emoji50] [emoji50]
![]()
Dawaj, tylko priorytetem poprosze
Mam to samo[emoji14]
U nas to chyba wyszlo przez zamieszanie wywolane spontanicznym wyjazdem do Polski na swieta. Mielismy zostac w UK, ale na ostatnia chwile stwierdzilismy, ze nie bedziemy jajek wcinac sami i jedziemy do rodzinki. I pierwszy raz ogarnialismy wszystko na 5 dni przed wyjazdem. Na ten mniej wiecej czas powinna przypadac owu, wiec chyba ze swiatecznej radosci zmontowalismy sobie bobasa![]()
U nas przedświąteczna radość była [emoji23] aż mi głupio, że pozwoliłam sobie na tyle % w święta, ale w ogóle się niespodziewałam ciąży. Dostałam wtedy brzuszek po jedzeniu i ciocia się śmiała, że może w ciąży jestem. Jakby zgadła...
![]()
To dobre [emoji23]Haha u nas tak samomi moja przyjaciółka zasugerowała ciaże jak podczas plotek prawie zasnełam i namiętnie ziewałam
![]()
Ja właśnie jem arbuza i truskawki. Cały dzień mam mega głoda, ale myślę, że to nie jest objaw ciazy tylko taki dzień. .. w zasadzie to mam ogromną nadzieję , że to nie jest objaw ciazowy bo przytyłabym chyba ze 100kg [emoji44]