@lenam77 powodzenia

oby jak najszybciej poszło i synek juz byl z Tobą
@Luxuorius wanna, nospa/paracetamol a jak nie pomoże to ip

@elifit ja trzymam od początku kciuki za wasz sn

powodzenia
@Antiope jesli jestes pewna swojego terminu to nie daj sie im polozyc do szpitala. Polecam Ci jednak ktg czestsze zebys sprawdzala co z synkiem tak dla pewnosci. Zdrowka dla Twojego starszaka. Mam nadzieję ze juz mu trochę lepiej po tym antybiotyku.
Dzieci chwilowo zapakowane do lozeczek. Nikt nie krzyczy nikt nie wola mama. Mam 5 min dla siebie

nie zebym odpoczywala. Co chwile patrze do nich czy wszystko ok

u mnie dzis mija prawie 3 tyg od porodu. Mam malutkie planienia tylko. Na noc Nic nie potrzebuje j nawet podpaski. Wszystko się ladnie regeneruje

jedyny problem mam z pupa. No ale to bylo do przewidzenia. Musze znowu zapisac sie do proktologa. Odniwila mi sie tam rana po porodzie syna. Boli cholernie i krwawie stamtąd. Nic nadzwyczajnego. Spodziewalam sie tego. Tylko dlaczegi tak musi bolec.
Jutro przychodzi do nas polozna i bedzie sprawdzac wage malutkiej. Wydaje mi sie ze ladnie przybiera bo taki kluseczek sie z niej zrobił. Rozmiar 50 byl na nia za duzy a w 3 tyg dorosla do 56 i niektore 56 sa juz za male.
Czytam Was codziennie ale nie mam na razie czasu na codzienne pisanie. Mam nadzieję ze niedlugo zalapiemy wspolny rytm i bedzie dobrze

tesciowa zostanie jeszcze do piatku wiec od soboty bedziemy sie intensywnie tego uczyc.
Dziewczyny ze skurczami. Uwierzcie że jak zacznie sie akcja i bedzie postepowac rozwarcie na pewno poznacie ze to to. Potem ma sie bardzo regularne skurcze a ból nie ustepuje tylko sie nasila. Ciezko to przegapić. Wiem ze sa dziewczyny które spia na skurczach ale przy moich krzyżowych nie dało rady. Ciekawa jestem jak u wszystkich będzie to przebiegac

trzymajcie sie dziewczyny

spróbuje zasnąć chociaż na godzinke