Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Grama jak tak miałam i mam. Dziwne uczucie, takiego jakby obcego ciała.
Po pierwszej CC po 8 miesiącach czucie brzucha odzyskałam, teraz nie wiem ile to potrwa.
Druga CC boli bardziej i więcej zrostów mam. Dodatkowo zszyli chyba za dużo skóry i blizna jest wciągnięta do środka, mam nadzieję że to się ustabilizuje.
Ogólnie ból straszny i ledwo chodzę, a dzisiaj 2 tyg od operacji.
Lux matko współczuję ci !!!! Ja bym że strachu o chłopa zawalu dostała. Ty to masz, najpierw noga teraz wypadek autem. Ten twój chłop ma dużo szczęścia.
Oby nic mu nie było.
Sorki nie daje rady was nadrabiać
Jedynie 2 strony wstecz, zawsze coś....
Hej wszystkim :-)
8 grudnia o 20.50 w 39t4d przyszła na świat siłami natury Lulianka waży 3640 i 61 cm :-) jestem mega szczęśliwa jak będę mieć chwilę opiszę poród ;-)
Hej dziewczyny, jestem wsciekla na maxa... Dodatni gbs, 50 km do szpitala. Kiedy trzeba wyruszyc z domu z dodatnim? Skad mam wiedziec, ze to TE skurcze? Ehh boje sie, ze w polowie drogi bedzie zawrotka, bo falszywy alarm...
@elifit a te skurcze sa tak bolesne, ze od razu wiadomo, ze to to? Czy mozna je pomylic z przepowiadaczami?
Ehh znajac zycie to i tak mnie polozy lekarz w srode do szpitala i tam bede czekac do konca. A ze z om mam na 29.12 to pewnie jeszcze zalicze swieta w szpitalu
W dodatku zla jestem na siebie, bo po tym ostatnim bolesnym badaniu przestalam masowac krocze. Jak mysle, ze mam sie tam dotknac to mi sie przypomina wszystko :/