Czesc Wam

my nadal w dwupaku z Franiem♡
Dzisiejsza noc spoczko i nawet sie wyspalam. Przespalam bole krzyza i brzucha.

troche mnie przeczyscilo rano po raz 3 od wczoraj, skurcze tez sa ale pewnie przepowiadacze. Jestem ciekawa co jutro na ktg sie zapisze. Ciagle namawiam Franka zeby wychodzil. Maz mowi ze obstawia 19 gruudnia a ja bym chciala 15

termin z om na 24 grudnia a z pierwszego usg na 20 grudnia no bardzi ciekawa jestem. Juz tak niewiele czasu zostalo az uwierzyc nie moge.

moj Malutki jakiś leniwy sie zrobil tylko spi i sie przeciaga i czasem czuje jak pcha sie w dol

takze dzis samopoczucie dzis juz lepsze, bo wczoraj caly dzien przelezalam i spalam. Dzis na pewno sie troche wiecej poruszam.
@Luxuorius slicznie wyglada to lozeczko dla Malutkiego ♡ niedlugo juz bedziesz tulic swojego synusia

musimy byc niestety cierpliwe. Ja juz sie ledwo ruszam jestem jak taki ospaly niedzwiedz

ha ha

a brzuch chyba ciagle rosnie.. a o rozstepach nie wspomne. Boli skora jak cholera!
@xXxIzuLQaxXx usciski dla coreczki oby jej tak bardzo meczyl kaszel:*
@Nonkatoja nie martw sie na pewno maly zacznie przybierac ladnie na wadze

dja znac jak po wizycie poloznej
@anka_1790 ja tez mam bolesne przepowiadacze ale nic nie biore na to

ciągle mam nadzieje ze w koncu cos sie rozkreci. wczoraj mialam nawet dosc regularne skurcze bo liczyłam przez ponad godzine ale sie wyciszylo. Teraz leze i czuje znowu ze sa co jakis czas. Pozostaje czekac
MILEGO DNIA MAMUSIE :*