Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
@majka23x ja chyba jutro zrobię sobie spacer i posprzatam dom tym bardziej jak Pani doktor powie ze nic sie nie kroi ha ha w dodatku maz przyjezdz i trzeba tez ro wykorzystac hi hi moze jakos wypedzimy naszego uparciuszka
No i zglaszam sie na ochotnika moge rodzic jutro ! ♡ poki co zapominam o strachu jestem tak zdeterminowana
@Ola0303 tez jutro masz wizyte? tez sie biore za mojego w weekendzik i to trzeba sie bedzie ostro wziac... Ja mam wrazenie, ze nigdy nie urodze, czym dalej tym mniej objawow [emoji23][emoji23][emoji23]
@joshi sprobuj zasnac i odpocznij troche.:* jutro juz zobaczysz swoje malenstwo jej ale bedzie niespodzianka! @majka23x tak mam jutro ktg i wizyte u Pani doktor ja objawy mam ciagle te same...ale nic sie rozkrecic nie chce i dupa ha ha
Na 7 mamy byc w klinice.
O 8 na sale operacyjna.
Przed 9 powinno byc po zawodach.
Nie zasne za cholere. Nerwy mnie przyduszaja w klacie.
Porazka normalnie.
@joshi kazda by sie denerwowala na Twoim miejscu. Moze za jakis czas uda Ci sie zdrzemnac, porcja energii na pewno Ci sie przyda. Wszystkie trzymamy za was kciuki i czekamy na wiesci! Powodzenia :*
Spokojnie juz niedlugo @joshi :*
A mnie obidzily skurcze...a maly tak pcha w dol ze juz jestem zdezorientowana...nie wiem czy cos sie nie dzieje..w krzyzu boli i kluje w podbrzuszu tez.. no moze byc ciekwie...
@Ola0303 u mnie to samo... W nocy dwa takie dosyć silne skurcze w dole brzucha, pierwszy raz coś takiego zdarzyło mi się, ale pokrecilam się chwilę i usnelam czyli jeszcze nie to