Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tłumaczyłam... bezskutecznie. Powiedziano mi, że lekarz mnie zbada i zadecyduje czy są przesłanki do zatrzymania na oddziale czy też mogę jeszcze do domu wrócić. Ponoć tydzień po terminie trzeba się zgłosić do szpitala, ale chodzi o same badania. Czy padnie decyzja o pozostawieniu ciężarnej i wywoływaniu porodu zależy już od lekarza... Ale zdecydowaliśmy z M., że pojedziemy i przynajmniej zrobimy sobie wycieczkę@anioO a może spróbuj tam jeszcze raz zadzwonić i dopytac czy u nich w szpitalu nie ma takiego zapisu, że tydz "po" klada w szpitalu i jaka jest szansa, że Cię odesla... Wytlumacz, że masz do nich dużo km i wolałabys się na coś nastawic ? No bo fakt, bez sensu tak jeździć :/
Ja też nie cierpię szpitali... wiem co czujesz@Ola0303 dobrze, ze mezowi nic sie nie stalo!!! Przytulam!
Ja mam mega stresa przed wizyta grrr.. poki co zabieram torbe tylko dla siebie jakby chcial mnie polozyc. Laski trzymajcie kciuki, zeby mnie nie kladli w szpitalu. Dla mnie to ostatecznosc, czuje sie tam jak w wiezieniu jakims... :X

wczoraj ginka mi mowila, ze wychodzi znow termin na 24 a nie na 30 wiec moze sie uda jakos tak rozpakowac@anio0 ja jak bylam przez dobe na obserwacji w szpitalu dusilam sie normalnie..dodam ze nigdy w zyciu nie lezalam w szpitalu..spoczko nie martw sie ja mam termin na wigilie wiec juz sie nastawiam psychicznie na swieta w szpitalu...a jak nie to w sylwestra mnie klada na wywolanie:/ ja juz trace nadzieje ze na swieta bedziemu w domu z Frankiem...