Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No to moja kolej na oczyszczanie... skrety w brzuchu takie ze juz raz na kibelku i raz wymiotowalam...pije miete i wiem ze to nie koniec..:/ musze wszystki zwrocic bo inaczej nie zasne. A Franek tak kopie po zoladku i na dol sie pcha..
Widzę, że zbliża się druga tura grudniowych dzieciaczkow, bo tak się oczyszczacie[emoji6]
A tak w ogóle dużo zostało nierozpakowanych??
My byliśmy na IP wczoraj, bo Młody nie chciał jeść, ani cyca ani strzykawki ani butli. I co się okazało? Że Oskar jest przezarty. [emoji44]Ja się starałam i zgodnie z zaleceniami karmiłam co 1h-1,5h jak zalecił pediatra, a wcale to nie było potrzebne. Teraz karmie co 2-3h, bo tak się mniej więcej budził i nie ma problemu z ssaniem cyca. Mąż powiedział, że już pogada z tym lekarzem.
@Nonkatoja a w zośce nie mówili odnośnie karmienia nic ? Ja na szkole rodzenia z położna od nich miałam, ze na żądanie, kiedy Mała zachce
Zawsze lepiej w te stronę niż w drugą, ale przynajmniej znacie przyczynę
Niestety chec szerzenia wiedzy przez naszych pediatrów zatrzymala sie wiele lat temu...