Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kuzwa i nic sie ruszyc nie chce?
Didi nie miej do siebie pretensji najwazniejsze jest dobro dziecka a to czy urodzilas cc czy sn nie ma tu zadnego znaczenia !Hej laski. Ja wczoraj o 17 znowu bylam na ip bo wody mi odchodziły, niestety były zielone do 12 w nocy walczyłam mężnie o rozwarcie ale nic zero. Chwile po 12 tętno spadlo i zrobili mi cesarkę. Tak wiec oficjalnie poród mam za sobą. Mala jest słodka. Waży 3.750 mierzy 58cm. Nie na zrobię was bo jakos mi to nie w glowie. Wubaczcie
Ja nie wiem w sumie z jakiego ale mam [emoji1]@Czarownica3006 a ja mam sraczke, ale z innego powodubo sie nadal czyszcze
@perla8 myslalam, ze Ty juz po![]()
Nie jedziecie z nim na ip? Z takimi maluchami, to nie przelewki. Ja się strasznie martwię, żeby się Baltazar nie zaraził, bo u nas wszyscy chorzy cały czas. Na razie mały jeszcze się jakoś trzyma i mam nadzieję, że nic go nie złapie, bo jak nam powiedziała pediatra, u takich maluchów, to tylko leczenie szpitalne.Jejku dziewczyny ale mam straszną noc i pół dnia za sobąSzymuś chory, katar, kaszel, i chyba gardło. Je 5 minut, potem zasypia, budzi sie zaraz z okropnym płaczem, krztusi się, dławi, chwilami nie może złapać oddechu po kaszlu przez pare sekund. Normalnie jestem wykończona. Teraz na szczeście zaczął jeść i je ciut dłużej i są dłuższe przerwy między jedzeniem i nawet z tym oddechem lepiej, ale strachu się najadłam
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom