Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie wiem jak to sie nazywa, ale moja bratowa kupowala dla mlodszej corci takie odgazowywacze wkladane do pupy dziecka, robila takie cwiczenia nozkami i wkladala ten odgazowywacz w pupe i szla kupka, czesto masowala brzuszek przy tym i pomogloWitam się. [emoji4]
@lenam77 my z synkiem też się ciągle przytulamy, on najchętniej usypia na mnie lub przy cycku.
Co do hemoroidów to mi po porodzie wylazły, ale po 2 dniach zniknęły same. Nie wiem czy to możliwe.
My wczoraj znowu byliśmy u pediatry i niestety Młody ma kolki. Staramy się mu pomóc jak tylko możemy, ale czasem to nic nie daje i płacze strasznie, a my nic nie możemy zrobić[emoji17]. Może macie jakieś sposoby na te wredne kolki. . My stosujemy kropelki na wzdęcia, masaże, ciepłe okłady na brzuch i leżenie na brzuchu. Coś jeszcze???
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
no one sie windi nazywajaWindi !My jeszcze planujemy dawać Małej probiotyk
![]()