Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny, miłych Świąt c.d. wam życzę@Luxuorius przepowiadałam ci, że będziesz zamykała listę mam
Trzymam kciuki za szybkie, sprawne porody. U nas świat się kręci dookoła Jana. Z każdym dniem bardziej aktywny i uważny. Jutro skończy 3 tygodnie. Nie wiem kiedy to zleciało. Ściskam was wszystkie.
Dziewczyny Wesołych Świąt! Szybkich porodów dla nie rozpakowanych i wszystkiego najlepszego dla Maluszków, które są już na świecie i ich Mamuś. Apolonia w środę kończy 6 tygodni i też nie wiem kiedy...
Jak tam @Luxuorius i @ana ana? ja nadal w domu. Skurcze sa i boli brUch i plecy u dupa z tego Franio wypycha wszystkie swoje czesci malutkiego cialka ♡ juz chce go przytulic...
Hej hej jak tam nasze nierozpakowane mamusie? U nas mała wczoraj skończyła 6 tyg. Połóg juz za mną. Jeszcze czeka mnie przegląd u gina 5 i temat ciąży za mna no chyba ze bedziemy szalec i jeszcze jeden dzidz bedzie. Hehe ale wtedy mam nadzieje ze razem z brzuchem wyrosnie mi jeszcze jedna para rąk bo inaczje nie wyrobie
Nocka średnia. Lili się spać nie chciało ale za to do 9.30 spałyśmy.
Dziś nadal się gościmy i obżeramy.
Miłego dnia
Naszym brzuchatkom cierpliwości życzę. Jak wam będzie smutno to pomyślcie o ciotce Eli co 13 dni w szpitalu spędziła ale jak już urodziła to z fanfarami
Czesc dziewczynki
Aneta nie szalej tak! Chociaz powiem Ci, ze ja juz nie moge wytrzymac jesli chodzi o seks, a jestem dopiero jakies 10 dni po porodzie.... Jak tu wytrwac 6 tygodni? Albo chociaz 4
Eli, moze ogarniemy zamkniety, co?
Lux, ana, Ola ciagle o was mysle mam nadzieje, ze juz niedlugo nadejdzie wielki dzien dla kazdej z was, a objawy mina jak reka odjal zobaczycie. Ja juz nie pamietam, ze w ciazy bylam. A brzuch mi tak ladnie spadl i cycki bardzo urosly, czuje sie jak miss polonia!!! tylko ze zgubieniem reszty cialka musze sie wstrzymaac, bo jestem po cc
Hej dziewczyny. Czytam was codziennie ale niestety nie miałam czasu na udzielanie sie. Termin mam na środę ale liczę dotrwać do niedzieli, maly będzie miał rok do przodu skurcze od wczoraj mam ale bezbolesne i przechodzą po kilku godz. Dzisiaj zaczął bolec mnie brzuch jak na @. :\ jesli chodzi o czop to mi odszedł przezroczysty juz w 37 tyg po badaniu na ip ale bylo go niewiele.
Dzień dobry dziewczynki
Widzę, że trzymamy się mocno i nie puszczamy Maluchów na drugą stronę u mnie jedynie niepokój, bez skurczy i innych dolegliwości, więc to chyba kiepska oznaka rychłego porodu
Właśnie czekam na kolejne ktg, 3 dzien po terminie powoli zlatuje...