Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
@Luxuorius no to już niedługo zobaczysz się z Natankiem
@Antiope za tydzień mamy iść na kolejne ważenie, więc poczekam i zobaczę jak przybrała, jeśli znów będzie tak mało porozmawiam z pediatrą. Tak myślę, może Ona się nie najada, bo dość krótko ssie pierś i zasypia przy jedzeniu, może to jest tego przyczyna..
@Luxuorius powodzenia Natanku wychodz i nie mecz za bardzo mamy
U nas dzień sprzątania prasowania itd. Ogolnie na porzadki mnie wzielo.
Wydaje mi sie zs cos malutkiej siedzi w gardelku. Jakby nie mogka odkrztusic czegos? Jak by jej katar tam splywal? Nie wiem co jest. Je normalnie spi normalnie nie kaszle z nosa nie da sie nic odciagnac a jak się przebudzi to coś tam slychac. I znowu mi ulala trochę a tam troszke sluzu. Nie mam pojecia o co chodzi. Obserwujemy sie mierzymy temp. Nasza pediatra wraca dopiero 02.01 a na zastepstwie lekarz tragiczny. No zobaczymy jak dalej będZie. Dobrze ze maz teraz do poniedzialku w domu to pomoze przy dzieciach. Syn daje tak czadu ze jestem bez siły. Boże niech ten bunt mu sie skończy bo ja zwarjuje.
U nas nocka super, bo tylko jedna pobudka na karmienie, ale za to wieczorem tragedia, koncert od 21 do północy i za nic nie chciał się uspokoić. Ehhh..
@Nonkatoja Lux ma rozwarcie na 4cm i czeka już na bloku porodowym na oxy, w nocy miała skurcze, które nad ranem trochę odpuscily (info z konwersacji na fb )
Ja właśnie czekam na ktg, dziś tydzień po terminie i jedna wielka cisza
Oby to tylko chwilowe u Oskara trzymam kciuki za przespane noce te nasze grudniowe pociechy jakies takie nadaktywne