Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co miał zakażenie czy co? Przed cc powinnaś dostać antybiotyk przecieżOooo @Luxuorius jak super ze maluszek grzecznya jak dlugo byliście w szpitalu? My dluzej bo 5 dob, maly mial podawany antybiotyk przez moj dodatninGBS. Jak sie czujesz po cesarce?
No cyrki są różne. Ja np nie mogę wziąć kolegi na chrzestnego bo nie przyjmuje księdza po kolędzie czaisz :/Karelka, a ksiądz akceptuje chrzestną w ciąży ? Ma ślub kościelny ? U nas cyrki z chrzestną były bo w poerwszej kolejnosci chcielismy (to znaczy mąż chcial) tu dziewczyne od brata męża, ale mają dziecko a są bez ślubu. I ksiądz sie nie zgodzil. I w koncu chrzestną bedzie od kuzyna dziewczyna (nie mają dzieci[emoji23]) no i w sumie ja sie ciesze bo wyszlo na moje.. ale Cie tylko uprzedzam że księża różni są..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm kupiłam te babydream z ross i mąka 5-6 na dzień,takiego mam głodomorka ze jak pośpi 30min dłużej to mnie zalewa..zobacze jeszcze te z canpolO masakra, ja max 2-3 na dobe zuzywam [emoji23] uzywam canpol baby i te z rossmana babydream, te drugie sa grubsze, ale milsze dla piersi (tzn takie delikatne). I wlasnie te drugie wole [emoji4]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom