Luxuorius
Moderatorka
no widzisz a tak sie martwilas!Od wczoraj popoludnia i dzisiaj zdycham z mdlosci koszmar ;(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no widzisz a tak sie martwilas!Od wczoraj popoludnia i dzisiaj zdycham z mdlosci koszmar ;(
nie znam sie wiec nie pomogeCześć Dziewczynyznowu mam pełno zaległości
zrobiłam betę ostatnio i pierwszy wynik miałam 53 642 a po dwóch dniach 60 022. Lekarz mi powiedział, że jestem w 6t3d. Czy to nie jest zbyt mały przyrost? Już zaczynam się martwić a wizytę mam dopiero za tydzień w czwartek ;(
mnie teraz zaczely brac mdlosci mocne, rano slabe mialama u mnie żołądek odpuscil wkoncu mogę jeść. przez tydzien mam 3 cm więcej w pasie i kg do przodu
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć Dziewczynyznowu mam pełno zaległości
zrobiłam betę ostatnio i pierwszy wynik miałam 53 642 a po dwóch dniach 60 022. Lekarz mi powiedział, że jestem w 6t3d. Czy to nie jest zbyt mały przyrost? Już zaczynam się martwić a wizytę mam dopiero za tydzień w czwartek ;(
U mnie wczoraj tak było.skonczylo się na jednorazowym pawiu wieczorem.za to brzuch wczoraj nie bolał.mnie teraz zaczely brac mdlosci mocne, rano slabe mialam
jak widac to zalezy od dnia i tego co zjemy, wczoraj umieralam a dzis lekko, teraz zaczyna tworzyc mi sie kula w przelykuU mnie wczoraj tak było.skonczylo się na jednorazowym pawiu wieczorem.za to brzuch wczoraj nie bolał.
A dziś znowu czuje brzuch mocniej, ale mdłości nie mam! Dzięki Bogu!
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
No już lepsze wiadomości.Jednak na razie odkladam ip. Teraz jest czysciutko i jak pojade to będą mnie za wariatke mieli. Jakby coś się zmienilo to na pewno ich odwiedzę. Pewnie sie stesknili przez te 5 dni co mnie nie widzieli
Synek z mężem na dworku a ja chyba pójdę lulu na chwilkę. Oczy mi sie same zamykają po tej nieprzespanej nocy.