Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak na początku się poznawałyśmy z dziewczynami, to było również kilka dziewczyn z Krakowa. Nie wiem co teraz przeważa Kraków czy pomorze. Na liście grudniówek jak już powstanie będzie informacja kto skąd jest, to się wyjaśni.czyżby bociany zaatakowały głównie zachodniopomorskie ?
chyba powietrze nadmorskie służy ciążom haha
mama dzwoniła żebym przyjechała na grilla luby śpi po nocce ja wróciłam właśnie z psami ze spaceru i coś nie chce mi się jechać ... taka jakaś niemoc mnie ogarnęła :/
Nie ma problemu! Slupsk to moje rodzinne miasto wiec sluze pomocaDziękuję Kochana :* wiadomość odczytałam, ale korzystam ostatnimi czasy jedynie z telefonu, i to rzadko, więc nie dałam rady odpisać. Od dawna w Słupsku nie mieszkasz? Ja się tam sprowadziłam dopiero 4 lata temuwięc wciąż moja wiedza o lekarzach jest niewielka. Tym bardziej jestem wdzięczna za priva.
Nie zauważyłam nasilonych objawów w terminie @, ale to może dlatego, że ja mam raczej nieregularne, więc tak naprawdę, to nie wiem kiedy wypadła by następna @Czarownica piateczka! My dzisiaj na koncert idziemy, powinnam jeszcze do pracy zajechac a ja leze i pachne. Brak weny totalny, jeszcze mnie zoladek sciska i muli.
Nie ma problemu! Slupsk to moje rodzinne miasto wiec sluze pomocana obczyznie jestem juz 6 lat ( kiedy to zlecialo???), ale planujemy zjechac w przeciagu maks 2. Bede w Slupsku na wakacje, musimy jakas kawke zaliczyc!
Udalo sie ustalic wizyte?
Powiem Wam, ze tez wczoraj mialam gorszy dzien, udzielily mi sie watpliwosci. Na szczescie mialam wolne i zajelam sie sprzataniem
Jesli chodzi o auto, to w dzien kiedy testowalam odbieralismy autko, ktore wzielismy w leasing. Juz wiemy, ze pojezdzimy nim maks rok i bedziemy wymieniac na kombi albo cos wyzszego.
Kochane powiedzcie mi czy nasilaja Wam sie objawy w terminie spodziewanej @? Ja normalnie powinnam dzisiaj/jutro dostac i mocniej czuje brzuch i jajniki.