Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super wiadomości. Myślę, że teraz już jest bezpiecznie, bo maluszek jest wiekszy od krwiaka. Będzie dobrzeHej dziewczynki. Nadrobie Was później. Znowu odwiedzilam ip bo w nocy mocno krwawilam. Dzidziol jest sliczny. Leżał na plecach i machnal nozkami i raczkami. SerdusZko pięknie bije. Krwiak mniejszy i wezszy o połowę. Z 3cm zszedł na 1.6. Mam nadzieje ze bedzie dobrze.

Mnie wychodzi 29 listopad, ale z usg, a ja myślę, że taka po prostu uroda mojego malucha (Bazyli też był zawsze większy, a urodzi się raczej w terminie z om. Tak więc ja wolę się trzymać terminu, który sobie wyliczyłam od dnia zapłodnienia i to wychodzi 3 grudzień.Chyba nie. Antiope ma na 29 listopada termin? Dobrze pamietam? Skadi jest jeszcze bardziej do przodu. Chyba tydzień wcześniej niz ja. Kindzia chyba też ma dzidzia wiekszego.

Na pewno wszystko ok, tylko macica rośnie. Jak nie krwawisz, to nie ma się czym martwić.A mnie coś boli jak na okres i się martwię![]()
Bardzo mi się podoba ten pomysł, bo z własnego doświadczenia wiem, że pewne rzeczy z czasem ulatują. Tak jak etapy w rozwoju dziecka. Człowiekowi się zdaje, że zapamięta, a rok później się okazuje, że czarna dziura.Właśnie zalozylam sobie pamiętnik ciazy. Od początku będę opisywała wszystko tydzień po tygodniu. Nie wiem co z tym później zrobię ale chcę mieć zapisane wszystkie te przeżyciaręką mnie juz boli od tego pisania [emoji1]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom