Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lux tego nie jestem w 100% pewna wydaje mi się , że można, bo mino że jest to zabieg mechaniczny nie wykorzystuje się ultradźwięków jak np w peelingu kawitacyjnym (dlatego jest na pewno niedozwolony). Najlepiej zapytaj swoją kosmetyczkę , ale tak czy siak ja osobiście zaczekałabym do 2 trymestru.a moge robic mikrodermbrazje bedac w ciazy? lubie ten zabieg i musiaiabym isc poki nie ma ma mocngo slonca, to chyba nic nie szkodzi co nie?
Mówiłam , że napewno znajdziesz w spa coś dla siebie, a bezpiecznego dla dzidziusiaLux, możesz zabiegi te, gdzie nie używa się maszyn. Mi kosmetyczka dzisiaj właśnie zaproponowała jakiś peeling, masaż i maseczkę. Dam Wam jutro znać co mi zrobila![]()
Nie dziwie się , że w furie wpadłaś, bo jak można komuś planować kto ma być chrzestnym dziecka ...jestem zla na tesciowa! bylismy u kolezanki a potem u tesciowej i okazalo sie, ze Tomka kuzynka Iza jest tez w ciazy i rodzi tak jak ja w grudniu i zaczal sie temat chrzestnych, ze ta Iza mowila tam ostatnio im, ze mojego Tomka chce na chrzestnego lub jego siostre a moja szwagierke, a tesciowa mowi no Edyta (moja szwagierka) bedzie u brata trzymac (moj Tomek) a ja w furie wpadlam i krzycze: ona? po tym jak zareagowala na moja ciaze?!! chyba cie pogrzalo tesciowka, chrzestna bedzie Tomka kuzyna zona, ktora bardz lubimy i Tomek tez trzymal u nich syna...no ku*wa, ja mam udawac, ze nic sie nie stalo i brac szwagierke na chrzestna?!!!

Nic dodać nic ująćLux chrzestnych wybieracie Wy, więc się nie przejmuj tym co teściowa mówi. Trochę rozumiem, bo to jej córka i na pewno by chciała, żeby była chrzestną dziecka jej syna, ale nie powinna wychodzić przed orkiestrę i sama ustalać kto będzie chrzestnym.