aneta_ck
Fanka BB :)
Ja w de tutaj mają pootwierane [emoji6] tutaj chyba czwartek pozamykane będzie.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Czwartek zamkniete. Poniedzialek 16 zamkniete i 26 czwartek zamkniete
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w de tutaj mają pootwierane [emoji6] tutaj chyba czwartek pozamykane będzie.
A wiesz, że mi objawy przeszły też kilka dni po wizycie i usg kiedy zobaczyłam serduszko.Ja według OM nie liczę, bo tak nieregularne są, że miałabym pewnie na październik terminwg USG tylko się sugeruję.
Objawy mi przeszły z 4 dni temu.. Nie wiem czy to przez to, że się uspokoiłam jak zobaczyłam serducho na usg czy o co chodzi.. Mam nadzieję, że wszystko jest ok, muszę umówić się do gina na ok 15 maja.. Bo jak byłam ostatnio to powiedział że wizyta 30 maja prenatalne..
A no tak. A co za święto mają w czwartek?Ja w de tutaj mają pootwierane [emoji6] tutaj chyba czwartek pozamykane będzie.
No mój mały też już czasami potrafi różki pokazać. Ale z drugiej strony pojawia się też u niego poczucie humoru, więc patrząc z tej strony to fajny wiek.jak bym chciala tak lekko do tego podejsc...
wlasnie jak sprzatalam kuchnie to jakis chlopczyk tak z dwa latka taka szkole dal mamie, ze kobieta stanela i rece jej opadly...ehh te dzieci, teraz slysze jak beczy pod blokiem, kurcze male szatany, tu w ogole duzo dzieci bo ogromne to osiedle i glosno jest ciagle

No dzieci są cudne!A wiesz, że mi objawy przeszły też kilka dni po wizycie i usg kiedy zobaczyłam serduszko.
A no tak. A co za święto mają w czwartek?
No mój mały też już czasami potrafi różki pokazać. Ale z drugiej strony pojawia się też u niego poczucie humoru, więc patrząc z tej strony to fajny wiek.
Np ostatnio mój D bawił się z małym, że jest potworem i że go zaraz zje. Mały chichra się i krzyczy: "Zostaw mnie! Ratunku! Pomocy! Nie zjadaj mnie, zjedz mamusię!" Normalnie jak usłyszałam ten ostatni tekst to nie wiedziałam, czy śmiać się, czy płakać, że moje dziecko z taką łatwością rzuciłoby mnie na pożarcie bestii, gdyby to miało uratować jego skórę
Druga sytuacja. Córka mojego D często mówi do Bazylka, żeby powtórzył po niej jakieś słowo. Jak do tej pory Bazyli chętnie powtarzał. No ale tym razem mała mówi: "Powiedz auto". Bazyli popatrzył na nią spode łba, tak jakby poczuł się urażony, że ona chce od niego czegoś tak prostego i odpowiedział: "Ja nie umiem powiedzieć auto"![]()
Aneta a ile Twój mały ma, bo nie pamiętam. Dwujęzyczne dzieci często zaczynają później mówić, ale potem jaka korzyść...![]()
Na pewno się rozkręci. Bazyli dopiero ostatnio zaczął zdaniami mówić, bo jeszcze kilka tygodni temu to pojedyncze słowa i to nie zawsze zrozumiałe. Ja go częściej rozumiałam niż inni, ale też często nie wiedziałam co mówi.Dwa lata i cztery miesiace. On mówi duzo ale po swojemu. Nikt go nie rozumie. Caly czas mamy nadzieje ze sie ruszy po zabiegu teraz cos ale na razie nie widac roznicy