Ja standardowo zasuwam biszkopty w pracy

nic innego nie jest w stanie zapanowac nad moimi mdlosciami rano.
Kciuki sa! Powodzenia na wizycie!
Mam to samo, jeszcze bedac na obczyznie poznalam mase ludzi i naprawde 95% z nich okazalo sie zwyklymi kanaliami. W marcu postanowilam zrobic czystke i pozbyc sie wszystkich toksycznych relacji, bo czulam sie mega zgniatana przez niektore osoby. Po takich relacjach nie mam ochoty poznawac nowych ludzi, a jak juz poznaje to mam mega dystans.
W realu tez jest mnostwo takich trolli

Moja "kolezanka" przez poltorej (!) roku trollowala, dopiero ostatnio sie dowiedzialam, ze 90% jej zycia to zupelnie co innego niz ona to przedstawiala.
Jak fajnie wiedziec, ze jest wsrod Grudnioweczek ktos z UK! Ja tez mieszkam na stale w UK, skad dokladnie jestes? Ja w piatek dostalam list ze skierowaniem na prenatalne i musze sie uzbroic w cierplowosc bo to dopiero...31maja. Troche sie podlamalam jak zobaczylam ta date bo to bedzie ponad miesiac od mojej poprzedniej wizyty, ale mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze

Mialas juz robione USG? Ja poki co bylam jedynie na spotkaniu z polozna. USG robilam prywatnie u Polskiego lekarza.
Dziewczyny mam taka niemoc, ze nie mam pytan. Cisnienie 100/60 mnie dobija, chodze ciagle zaspana. Wczoraj to w ogole jakies apogeum mialam, rano strasznie wymiotowalam, nie bylam w stanie nic wcisnac na sniadanie. Pozniej mialam chwilowy przeblysk i 2h latalam jak szalona, a po 16 mialam taki zjazd, ze nie bylam w stanie utrzymac telefonu podczytujac Was. Odjechalam totalnie o 19 i przespalam cala noc do 7. Dzisiaj jest lepiej, ale zobaczymy jak bedzie po pracy.