reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Wyprosilam wizytę u mojej hematolog bo jej ufam bardziej niż komuś w szpitalu. Jak ona powie,że mam jechać to pojadę... Chociaż tego nienawidze. Mam nadzieje,ze lekarz, który oglądał moje wyniki i do mnie dzwonil po prostu dmuchana zimne albo nie do końca zna się na mojej chorobie i stad ta "panika". O 19.20 mam wizytę trzymajcie kciuki

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny! Mogę dołączyć? Ostatnią miesiączkę miałam 23.03. Jest to moja trzecia ciąża, ale dwie poprzednie poroniłam w 5 tygodniu. Przed ciążą zażywałam bromergon, a od 12 dnia cyklu zażywam Acard i Encorton. Leczę się rownież na niedoczynność tarczycy. Jutro o 20:30 mam pierwszą wizytę, mam nadzieje, że wszytko będzie w porządku i zobaczę serduszko. Miło Was poznać. Pozdrawiam

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

wlasnie wrocilam z wizyty...
nie ma sie z czego cieszyc. Wg okresu powinnam byc w 7 tyg ciazy. Mialam usg. Pecherzyk ciazowy jest bardzo nieregularny. Powiedziano mi ze byc moze to byc 4 tydz. Jak w nastepnym tyg bedzie tak samo to bedzie koniec mojej ciazy... Mysle ze jak dalej bedzie tak samo i dostane skierowanie do szpitala to nie pojde. Pojde do tego lekarza do ktorego chodzilam w 2 ciazy. 3 razy drozszy ale swietny lekarz

reklama
wlasnie wrocilam z wizyty...
nie ma sie z czego cieszyc. Wg okresu powinnam byc w 7 tyg ciazy. Mialam usg. Pecherzyk ciazowy jest bardzo nieregularny. Powiedziano mi ze byc moze to byc 4 tydz. Jak w nastepnym tyg bedzie tak samo to bedzie koniec mojej ciazy... Mysle ze jak dalej bedzie tak samo i dostane skierowanie do szpitala to nie pojde. Pojde do tego lekarza do ktorego chodzilam w 2 ciazy. 3 razy drozszy ale swietny lekarz

A masz regularne cykle? Wiesz kiedy była owulacja?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry