madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Lux Ja czułam dziewczynkę ale teraz juz nie wiem bo bardzo wyladnialam a mówią ze to na chłopca
Okaże się
ważne żeby zdrowe a będę się cieszyć z córki jak i syna 
Okaże się
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pewnie, wazne byle zdrowe bylo, dzis rano znow bylam pomoc przed praca przy bratanicy i piczka mala juz taka silna jest juz tak glowke trzyma, taka pocieszna mysie moja ♥ widze ja codziennie i sie tak fajnie zmieniaLux Ja czułam dziewczynkę ale teraz juz nie wiem bo bardzo wyladnialam a mówią ze to na chłopca![]()
Okaże sięważne żeby zdrowe a będę się cieszyć z córki jak i syna
![]()
Hej dziewczyny. Wybaczcie, że pobieżnie, ale nadrobić całodzienną twórczość i jeszcze odpisać każdemu, to naprawdę mega wyczyn.
Spoko, przy zapisywaniu młodego nie chcieli nic poza moim dowodem osobistym, więc już sprawa załatwiona.
Nie pisz, że nikt Cię nie czyta, bo ja Cię zawsze czytam, w końcu my obie Krakowianki jesteśmy.Szczerze, to już się nie mogę doczekać spotkania w realu. Mam nadzieję, że dalej masz na nie ochotę?
Czarownica, korzystaj ze zwolnienia i lata i odpoczywaj![]()
Ja padam. Po pracy byłam z mala na spacerze, potem objadlam się truskawek na kolację a jak córka usnęła, obejrzeliśmy Grę o tron. A teraz już w wyrku bo ostatnie noce były kiepskie. Ale pewnie zamiast spac godzinę będę się bawić komórkadobranoc
Joshi ja tez mialam akcje pierogi ale tylko ruskie
Mojeboje zazdroszczę truskawekjak tam wieczorne zabawy komórka?
![]()