Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mnie ze stresu wczoraj tak brzuch rozbolal ze myslalam ze nie wejde do gabinetu. myslalam ze na kiblu bede siedzialaO matko to dobrze [emoji16][emoji16][emoji16] że nie tylko mnie boli.
Czyli ze chyba wszystko dobrze.
Obym kuzwa ze strachu tylko sraczki u lekarza nie dostała [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Matkoooo ładna siara by była [emoji23][emoji23]
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Weź nie strasz [emoji23]mnie ze stresu wczoraj tak brzuch rozbolal ze myslalam ze nie wejde do gabinetu. myslalam ze na kiblu bede siedzialaale bylo ok
![]()
Wierz mi ja od rana juz więcej razy siedziałam.kuzwa ja jutro sie pewnie zesram w domu z trzy razy przed wyjazdem![]()
cnotki niewydymki zawsze najwiekszego stresa maja, ja spc nie bede mogla pewnie w nocy i znow koszmary bedaWierz mi ja od rana juz więcej razy siedziałam.
Jaka ja durna toż to masakra, no gdzie żeby sraczke mieć z nerwów przed wizytą u ginekologa.
Niczym cnotka niewydymka z pierwszą wizyta.
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom