Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak. Mam mdłości raz rano czasami dopiero pod wieczór, piersi mnie bolą. Brzusio jest. Ale strach też, bo to pierwsza ciąża.Madzialenka nie boj sie, objawy masz?
Creativo a Ty zagranica mieszkasz czy jak?
w Polsce ale teściowa przegapiła termin bo ona zawsze mnie rejestruje żebym nie musiała w kolejce stać i tak oto zamiast tydzien wczesniej ide tydzien późniejMadzialenka nie boj sie, objawy masz?
Creativo a Ty zagranica mieszkasz czy jak?
ja tez robie sie szybko glodna i tez od razu mi niedobrze. Ostatnio z drzemki wybudzil mnie glod i mdlosci.Witam się i ja rana.
Ja też zauważyłam że jak głodna jestem to odrazu jest mi niedobrze i źle. A głodna robię się expresowo. [emoji6]
Dziewczyny wizytujace dzisiaj powodzenia!! Trzymam kciuki za piękne serduszka.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Liczę na to, że u nas będzie już wszystko dobrze. Chyba wystarczy złych wiadomości.Madzialenka no strach jest, ja po stracie jestem i tez sie boje o ta ciaze
Creativo Ty na kase chorych chodzisz?
tak na NFZ ale ja mam dobrego lekarza dlategoCreativo Ty na kase chorych chodzisz?
u nas ciezko na nfz na kogos fajnego trafic i ja prywatnie chodzetak na NFZ ale ja mam dobrego lekarza dlatego![]()