Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzis o dziwo mdlosci nie mam ... wczoraj z rana mialam ale moze to z nerwowDzień dobry
Nie ma to jak obudzić się z mdłościami i bólem głowy. To chyba prawda, że w 10tc mogą się nasilić mdłości, bo u mnie się sprawdza.
Hej ja oki narazie sie czuje u mnie wieczorne mdlosci sa straszne do tego bol zoladka i glowy . W nocy znowu cycki bolaly [emoji23] i tak w kolkoDzień dobry
Nie ma to jak obudzić się z mdłościami i bólem głowy. To chyba prawda, że w 10tc mogą się nasilić mdłości, bo u mnie się sprawdza.
Trzymam kciuki! Myśl pozytywnie. Wszystko będzie dobrze.Lucky, ale ja naprawde super podchodzilam do tej ciazy, mega pozytywnie mimo wykanczajacych mdlosci i wymiotow, i nawet tlumaczylam dziewczynom ktore nagle przestaly miec objawy, ze to normalne.. A teraz sama czuje ze cos jest nie tak, i moze to faktycznie jakies zle dni mam i sobie wmawiam, a z drugiej strony gdzies cos w tym moze byc, i sie boje.. Dowiem sie jutro wszystkiego na wizycie.. Tak bardzo chcialam tego dzidziusia, mowilam sobie caly czas ze zalamie sie jak go strace, a teraz czuje sie taka wyprana z emocji.. Jakby juz bylo przesądzone [emoji20]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Olej ja!wszyscy ciesza sie z ciazy, ogladali usg...u tesciowej jak weszlismy to szwagierka ani czesc, nic! wiedziala, ze wracamy od lekarza, poczekalam na tesciowa az wyjdzie z wanny i mowimy co i jak a szwagierka nic, zero, a przechodzila obok kuchni, nie weszla nie spytala sie jak sie czuje i jak dziecko czy wszystko ok nawet usg nie chciala zobaczyc...jak mozna byc takim czlowiekiem...jak mozna, Tomkowi jest tak przykro, to jego rodzona siostra![]()
Milenka w internecie ttzrba bardzo uwazac ... ludzie oszukuja sama raz zostalam oszukana a glupia nie sprawdzilam wyslalam dwa smsy mialy byc za 3zl a w rachunku wyskoczylo 33zl za 1 sms ! Od tej pory nic nie wysylam i nie biore udzialu w zadnych konkursach grupe mam tylko.jedna mama w miescie a nazwisko tez mam lekko zmienione plus ustawienia zrobione, ze nie wyskakuje w google podczas wyszukiwaniaCo do fb powiem tak jestem w pewnej grupie tam . Posty widza tylko osoby z grupy bo takie ustawienia ale nie pisze tam nic juz o sobie tylko zagladam czasem co te kobiety wupisuja . Wspomnialam raz co pewna kobieta wyczynila . Sklamala ze umarlo jej dziecko urodzilo sie z wyprostowanymi nozkami . Pozniej ze zrobili jej cc i ze mala w inkubatorze . Ale jak dodala zdj to sie okazalo ze to zdj malego wczesniaka z neta . Pozniej brzydko obrazila nas wszystkie i ppblokiwala. Szok [emoji22]
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak mam czasami. Boli jeszcze przy kichaniu, kaszlu itp.A wy tez mialyscie lekkie kłucie w jednym z jajników? Jakos mnie z godzinę temu chwycilo. Kłuje przy wstawaniu, siadaniu ( ale nie zawsze) ale jak delikatnie nacisnę podbrzusze w okolicy tego jajnika to mnie boli. I to przy naciskaniu tez nie w kazdej pozycji boli
DokladnieMilenka w internecie ttzrba bardzo uwazac ... ludzie oszukuja sama raz zostalam oszukana a glupia nie sprawdzilam wyslalam dwa smsy mialy byc za 3zl a w rachunku wyskoczylo 33zl za 1 sms ! Od tej pory nic nie wysylam i nie biore udzialu w zadnych konkursach grupe mam tylko.jedna mama w miescie a nazwisko tez mam lekko zmienione plus ustawienia zrobione, ze nie wyskakuje w google podczas wyszukiwania
Lepiej byc przezornym bo na roznych "czubów" można trafić ...