Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no kazala mki wlasnie herbate zurawinowa pic lub suszona zurawine piscLux pij dużo wody i soku żurawinowego lub herbatki.
Ja na zapalenie pęcherza w ciąży dostałam od gina takie coś jednorazowe ale nie pamiętam nazwy.
Urosept z tego co pamiętam też można. Ja chyba z Bazylim zażywałam z tego co pamiętam.hej laski, nie ma to jak silne mdlosci od rana, aha mialam pisac schudlam kilopgram i mma bakterie w moczu, mialam kupic urinal lub herbate zurawinowa, urinalu nie bylo, wzielam herbatke
Zazdroszczę, bo mnie załatwili o jakieś 200 zł. Nie wysłali mojego zwolnienia do kadr w Krakowie. Jestem tak wkurzona, że bardziej nie można...
lekarz Ci przepisal urosept czy sama kupias i bralas na wlasna reke?Urosept z tego co pamiętam też można. Ja chyba z Bazylim zażywałam z tego co pamiętam.
A ja dziś mam ciśnienie 97/51 lol
Lux pij dużo wody i soku żurawinowego lub herbatki.
Ja na zapalenie pęcherza w ciąży dostałam od gina takie coś jednorazowe ale nie pamiętam nazwy.
Sama bym nie brała, bo ja w ciąży to strasznie ostrożna jestem. Moja gin mi poleciła to zażywać. W tej ciąży na szczęście mocz mam wzorowy, więc nie ma potrzeby niczego brać.lekarz Ci przepisal urosept czy sama kupias i bralas na wlasna reke?
oo mega niskie, ja mialam wczoraj znow w normie
mi kazala wziac urinal lub herbatke lub cos z zurawinaSama bym nie brała, bo ja w ciąży to strasznie ostrożna jestem. Moja gin mi poleciła to zażywać. W tej ciąży na szczęście mocz mam wzorowy, więc nie ma potrzeby niczego brać.