salatkaOwocowa
Fanka BB :)
Super ze u Ciebie dobrzeja tez mialam takie mysli i wczoraj na usg sie mile zaskoczyalm a jak juz mi serduszko puscila to czad! zaczynam sie powoli cieszyc, oby bylo wszystko ok, nic sie nie boj!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super ze u Ciebie dobrzeja tez mialam takie mysli i wczoraj na usg sie mile zaskoczyalm a jak juz mi serduszko puscila to czad! zaczynam sie powoli cieszyc, oby bylo wszystko ok, nic sie nie boj!
powiem Ci, ze strach ma duze oczy, ja jak szlam na kozetke to az cala chodzilam z nerwow, lekarka mowi niech sie pani uspokoi pani Paulino, tak nie mozna i jak zaczela robic usg i zobaczylam dzidzie to zaraz lzy mi same poplynely, beczalam cale usg, moj tez , przy sercu to juz wylam, jeszcze tak ze szczescia chyba nie plakalam, no chyba jak test robilam to tak samoSuper ze u Ciebie dobrzeja do środy zwariuje
![]()

fajnie, ze mozesz jesc, ja wmuszam wlasnie salatkeNo podjadlam. Dzis obiad pode mnie. Na pierwsze rosolek z makaronikiem. Na drugie ziemniaczki duszony kurczaczek i buraczki a dla siebie wrzucilam cale pieczarki na patelnie i usnazylam. Hehe juz polowe zjadlam a cocukru nie podniosą tylko obiad na raty musze zjec
pierwsze danie juz poszlo
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
A mój na mnie wrzeszczy, że nie powinnam się denerwowaćDusi w sobie bo wie ze nie powinnam sie denerwowac![]()

na kiedy masz termin?To może ja też się z Wami przywitam
Obserwuję Was od kilku dni, ale jakoś nie umiałam się do Was wkręcić
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
CzescTo może ja też się z Wami przywitam
Obserwuję Was od kilku dni, ale jakoś nie umiałam się do Was wkręcić
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
o to juz wysoko jestes, jak sie czujesz?