anio0
Fanka BB :)
Byłam ostatnio w Rowach, ale gofrów nie zaliczyłamNajlepsze gofry znajdziesz na ulicy Slonecznej, w tej oto budce![]()
![]()
Ja dzisiaj lekko zdycham, od rana biegam do kibelka i wymiotuje zaliczylam nawet rzyganko w kawiarni.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłam ostatnio w Rowach, ale gofrów nie zaliczyłamNajlepsze gofry znajdziesz na ulicy Slonecznej, w tej oto budce![]()
![]()
Ja dzisiaj lekko zdycham, od rana biegam do kibelka i wymiotuje zaliczylam nawet rzyganko w kawiarni.
A śliwki suszone lub morele? łyżkę oliwy wypij jutro na czczo.A ja sobie chciałam kupić kapustę kiszoną, żeby się soku napić na problem z 2, ale sobie zapomniałam, że dziś święto i wszystko pozamykane.Kurde, mam nadzieję, że jutro puści.
a ja sie klade zaraz, bo zbiera mi sie na wymioty i licze, ze jak sie wykapie i poloze to mi przejdze (wiem naiwna jestem)A ja sobie chciałam kupić kapustę kiszoną, żeby się soku napić na problem z 2, ale sobie zapomniałam, że dziś święto i wszystko pozamykane.Kurde, mam nadzieję, że jutro puści.
ja wrocalm od tesciowej w bojowym nastroju...wsciekla na Tomka cioteczki, dowiedzialam sie, ze zjedzenie na ich oczach dwoch lodow i popicie ich pepsi jest zachowaniem skandalicznym!!!! a jak powiedzialam, ze jestem w ciazy to byl hejt na calego, ehh, szybko sie zwinelismy do domuMy właśnie wróciliśmy od teściowej. Dziecko padło w samochodzie. Tam dopadła mnie jakaś straszna biegunka i teraz nie chce mi się już nic jeść.
Śliwek ani moreli suszonych nie mam. Ale może spróbuję z tą oliwą. Mam też siemię lniane. Gdzieś chyba czytałam, że we wczesnej ciąży można, ale nie mam pewności i trochę się boję, bo wiem, że pod koniec ciąży pije się siemię, żeby poród przyspieszyć.A śliwki suszone lub morele? łyżkę oliwy wypij jutro na czczo.
Ale przepraszam, a co im do tego co Ty jesz, albo pijesz? I o co ten hejt?ja wrocalm od tesciowej w bojowym nastroju...wsciekla na Tomka cioteczki, dowiedzialam sie, ze zjedzenie na ich oczach dwoch lodow i popicie ich pepsi jest zachowaniem skandalicznym!!!! a jak powiedzialam, ze jestem w ciazy to byl hejt na calego, ehh, szybko sie zwinelismy do domu