reklama

Grudniowe mamy 2016

Ale później ile czasu sprawdzać trzeba... ;)

Jak mnie dziś mdli... nie wiem jak wytrzymam w pracy. Tak śmierdzi od ludzi jakby się w ogóle nie myli. Modlę się, żeby nie pohaftowac się na kogoś :oo:

Anio zawsze mówiłam, że jakbym była nauczycielem to największą przyjemnością byłoby katowanie dzieci kartkowkami :D

reklama
agnesis mnie dziś mdli na zapach...mięty.
Ja ostatnio się nakręciłam na herbatę o smaku gruszki i karmelu. Piłam co chwila, kilka dużych kubków dziennie, a od 3 dni w ogóle nie mogę nawet nosa do niej zbliżyć :/ straciła swój cały urok. A ja już zrobiłam zapasy, żeby co chwila do sklepu nie biegać ;P

anio0 ja w ciąży z synkiem przez całe 9 miesięcy jak głupia wpierdzielałam pomarańcze. Za to w tej łażą za mną frytki, ale nie mogą być takie domowe, tylko najlepiej na starym oleju :-p Wczoraj wieczorem za to wzięło mnie na jabłka. Jeszcze nigdy nie jadłam jabłek z taką przyjemnością.

Cześć dziewczyny, podczytuje Was a teraz postanowiłam się odezwać. To moja pierwsza ciaza - jestem w 5 tc i 5 dniu i od wczoraj boli mnie brzuch dość mocno i nospa nie pomaga- czy którąkolwiek miała takie bóle? ? Będę dzwonić do lekarza dzisiaj w tej sprawie.

Antoine ja tez mam smak na frytki -apetytu na owoce i drogę rzeczy nie mam :/

Sham witaj! :happy:A jakie masz te bóle? czy to jest coś jak kłucie w jajniku po jednej albo drugiej stronie? Jeśli tak, to raczej nie ma się czym martwić. Ale jeśli to bój podbrzusza i jest dość silny, to ja bym skonsultowała z lekarzem skoro Nospa nie pomaga.

Laspetunia ciężko jak się sluszy takie wiadomości. Ja staram się nie myśleć i nie przywiązywać do tematu. Jak mnie myśli nachodzą to czasem ze będzie dobrze ale są i takie ze jednak nie będzie dobrze. Takze trzeba zajac się obowiązkami i nie myśleć .

reklama
No właśnie nie wiedzą, w pracy jeszcze, czekam na kolejna wizytę. Potrzebuje zaświadczenia że jestem w ciąży żeby tego nie robić. A zwolnienie też mam nadzieję że szybko dostanę ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry