Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oo to ja jem jak za dwóch jak Iza, a jeszcze kp to w ogóle żrem .Witam się z rana.
Nie mam już też takiego apetytu, owszem zjem, ale jakoś tak wszystko bleeee.
Tak mi się czegoś chce, tak sobie wszystko przygotowuje ze smakiem, a później siadam, dwie łyżki i już po jedzeniu .
Na wzdęcia podobno pomaga laktuloza, ale ja nie stosowałam, więc trudno potwierdzićDzień dobry
oo to ja jem jak za dwóch jak Iza, a jeszcze kp to w ogóle żrem .
Wczoraj sie najadłam trusków i miałam okrutne wzdęcia.
Dziewczyny podpowiedzcie sposób na wzdęcia. W piątek mam imprezę w pracy i nie chcę wyglądać ciążowo bo jeszcze nikt nic nie wie. Do tego nie mam się w co ubrać.
Dzień dobryi miłego dnia.
Myślałyście już o imionach dla waszych dzieci? Hm...
Ale Ci dobrze!Dzień dobry! Ponownie witam się z plaży, pustej plaży ;D
Leżę, wypoczywam, wdycham jód. Dzisiaj zaliczyłam rewolucję po śniadanku, pierwszą od daaawna. No ale widocznie mojemu dziecku śniadanie nie posmakowało.
Pięknego dnia!
Dzień dobry
Dziewczyny podpowiedzcie sposób na wzdęcia. W piątek mam imprezę w pracy i nie chcę wyglądać ciążowo bo jeszcze nikt nic nie wie. Do tego nie mam się w co ubrać.
Dzień dobry