Ale Ci dobrze!
Przepięknie masz psa! Zapomniałam wczoraj odpisac ale pamiętam go doskonale! Macie go od szczeniaka?
Ja znam tylko sposób na wzdęcia- jak sobie szybko zrobić wielkie wzdęcia![]()
Tak tak od szczeniaka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale Ci dobrze!
Przepięknie masz psa! Zapomniałam wczoraj odpisac ale pamiętam go doskonale! Macie go od szczeniaka?
Ja znam tylko sposób na wzdęcia- jak sobie szybko zrobić wielkie wzdęcia![]()
Dziewczyny, które byłyście na liście do zamkniętego - sprawdzajcie proszę czy macie dostęp do forum bo ja nie widzę czy ktoś został dodany niestety - wczoraj pisałam do adminki. Sprawdzajcie może chociaż raz dziennie żebym wiedziała, czy np jutro mam molestować kolejną adminkę![]()
Dziewczyny, które byłyście na liście do zamkniętego - sprawdzajcie proszę czy macie dostęp do forum bo ja nie widzę czy ktoś został dodany niestety - wczoraj pisałam do adminki. Sprawdzajcie może chociaż raz dziennie żebym wiedziała, czy np jutro mam molestować kolejną adminkę![]()
Cześć DziewczynyOstatnio mało zaglądam na forum. Przez tydzień była u mnie rodzinka a teraz wybraliśmy się z mężem na wakacje i nie mam tu za bardzo internetu. Postaram się wszystko nadrobić jak wrócę. Pozdrawiam ze słonecznej Turcji
![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
to powinno być karalneNie wolno nam kiszącym się w pracy przez co najmniej 8 h dziennie pokazywać TAKICH zdjęć! Szczęściara!
jesli dobrze to robie to jeszcze nie mam dostepu. ale spoko nie dwnerwuje sieDziewczyny, które byłyście na liście do zamkniętego - sprawdzajcie proszę czy macie dostęp do forum bo ja nie widzę czy ktoś został dodany niestety - wczoraj pisałam do adminki. Sprawdzajcie może chociaż raz dziennie żebym wiedziała, czy np jutro mam molestować kolejną adminkę![]()
Może podjadaj cały czas zurawine nawet jak Ci nic nie doskwiera i woda z cytryna żeby zakwaszac organizm troszkę... współczujęhej
u mnie tragedia, znow mam problemy z pecherzem i to takie, ze masakra, doszedl stan zapalny, dzis na 16-ta jade do ginki niech to zobaczy, bo piecze, swedzi i boli, siku zrobic nie moge ehh uroki ciazy