mamaNadii2
Fanka BB :)
Roan bass podoba mi sie bardzo ten dol wozka taka niby koronka dla dziewczynki super
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem jak teraz (bo ja dostane wozek ktory ma 6 lat) ale do tego mojego wozka kupowalo sie adapter i mozna bylo fotelik wsadzic Maxi-cosi czyli chyba niezly. w moim wypadku 2 w 1 oznacza gondole i spacerowke a adapter daje mozliwosc zamontowabia fotelika i zrobienia 3 w 1. Nie sprawdzalam ale czuje instyktownie ze nie oplaca sie kupowac oddzielnie gondoli i spacerowki, dobrze czuje?Mnie przeraża ilość i różnorodność wózków... oprócz tego co wymieniłyście ja bym jeszcze zwróciła uwagę na to, aby gondola była jak największa (okres zimowy:śpiworki,kocyki itd zajmują trochę miejsca) zastanawiam sie jedynie nad opcją 2w1, bo zależy mi, aby fotelik miał jak najlepsze oceny w testach. Myślałam nad roan bass albo bebetto torino.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Dlatego my też kupimy nowy, mnie cena poraziła tych wózków i żeby choć jakieś Wooow było jak je zobaczyłam, a tu dla mnie szału nie było.A ja Ci powiem, że jeśli wózek byłby tego wart i byłoby mnie na to stsać, to kupiłabym i taki drogi wózek. Ja używek nie uznaję, co najwyżej po moim własnym dziecku, bo wiem co się z tym działo. Sąsiedzi kupili używany wózek dobrej firmy i się podczas jazdy okazało, że jest niestabilny i trzepie bo rama powykrzywiana. Nie dało się tym jeździć i musieli kupić nową ramę i tym sposobem wyszli na tym jak Zabłocki na mydle.
Dlatego my też kupimy nowy, mnie cena poraziła tych wózków i żeby choć jakieś Wooow było jak je zobaczyłam, a tu dla mnie szału nie było.
Przede wszystkim muszę pojeździć dotknąć zobaczyć na żywo.
A teraz prawda jest taka że ja nawet niewiem co mi się kurcze podoba.
![]()