Luxuorius
Moderatorka
ja mam ciacho jogurtowe z truskawkami w domuIdę robić drożdżówki z truskawkami bo już chodzą za mną od dłuższego czasu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam ciacho jogurtowe z truskawkami w domuIdę robić drożdżówki z truskawkami bo już chodzą za mną od dłuższego czasu.
ja dzis po jakies jedzenie musze wjechac i tak mysle co bym zjadlaW ogóle nie mam ochoty na słodkie. Czasem zjem ale nie ciągnie mnie.
Wczoraj zrobiłam bigos o jak mi smakowal.
dlatego ja od dzis jezdze w adapterze do pasow. poczatkowo mialam nie kupowac bo dalekich podrozy w ciazy nie planuje ale znajoma mi zaproponowala za pol ceny uzywke i doszlam do wniosku ze jak sie tak krece codziennie po miescie to tez warto. potem odsprzedam i tyle.
no nie badz wisnia! prosimy o przepis i zdjecie na kuchennym!
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
dlatego ja od dzis jezdze w adapterze do pasow. poczatkowo mialam nie kupowac bo dalekich podrozy w ciazy nie planuje ale znajoma mi zaproponowala za pol ceny uzywke i doszlam do wniosku ze jak sie tak krece codziennie po miescie to tez warto. potem odsprzedam i tyle.
no nie badz wisnia! prosimy o przepis i zdjecie na kuchennym!
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Dobrze, że Ci się nic poważnego nie stało.Hej dziewczyny. Witam się po weekendzie. Wczoraj byliśmy na tej imprezie firmowej i było bardzo fajnie. Niestety wieczorem miałam mały wypadek - poślizgnęłam się w wannie. W sumie jakoś poważnie się nie obiłam, głównie lewy pośladek i troszkę żebro ale trochę boli i mam wielkiego siniaka na pupie, nawet się przebudzałam w nocy. No i dzisiaj gdy siedziałam w pracy chociaż jakoś strasznie nie czułam bólu to i tak mi było słabo. Poszłam do lekarza i dostałam tydzień zwolnienia. Więc sobie znowu "odpoczywam" z małą![]()
O ja! Ale mi narobiłaś smaka na bigos...W ogóle nie mam ochoty na słodkie. Czasem zjem ale nie ciągnie mnie.
Wczoraj zrobiłam bigos o jak mi smakowal.