• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dla mnie też dziewczynka, ale ja czarownica nie jestem... Może tytuł jakies szamanki ewentualnie sobie przypiszę;)

a8doqqmzc43dxz7w.png

Zadowolona jesteś z tego adaptera? Sprawdzałam w sieci, nie wygląda to źle. Ja bardzo dużo jeżdżę samochodem i zastanawiałam się co z pasami zrobić, żeby nie gniotły maluszka.
Ale na takim adapterze to chyba tylko w spodniach da się usiąść, prawda? Albo i bez ;) w każdym razie nie w spódnicy? ;)
ogolnie tak. spodzewalam sie ze "mniej" bedzie tego miedzy nogami (pewnie szczuplejszym wygodniej) :))) ale poczucie bezpieczenstwa daje bo pas daleko pod brzuszkiem. raczej tylko spodnie wchodza w gre no ostatecznie krotka niemnaca spodnica no ewentualnie spodnica z luznym pasem (i wtedy pas w spodnice od gory wsadzic??). ja z zalozenia w getrach albo spodniach mam zamiar chodzic bo mam okropnie "porosniete" cellulitem nogi po poprzednich nieudanych ciazach (10 kg mi zostalo i chyba wszystko na udach?!!).

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

W ogóle nie mam ochoty na słodkie. Czasem zjem ale nie ciągnie mnie.
Wczoraj zrobiłam bigos o jak mi smakowal.
a jakiej plci sie spodziewasz? bo podobno ochota na slodkie jest przy dziewczynce:))) czyli u mnie by sie sprawdzalo:)
Nie mam sprawdzonego przepisu na drożdżowki. Tym razem robię standardowy przepis z podstawowej książki do Thermomixa, oczywiście jak to u mnie nie ma cukru tylko trochę syropu klonowego. Drożdżowe zawsze thermomix robi, inaczej by mi się nie chciało:)
eh, nawet bym kupila ale boje sie ze po miesiacu rzuce w kąt (tak jak moja nowa super drogra wyciskarke do sokow...)

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry