Czarownica3006
Fanka BB :)
Ja sobie też czaruje wiec mogę i Tobie
w czwartek prenatalne to może coś się dowiem
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ogolnie tak. spodzewalam sie ze "mniej" bedzie tego miedzy nogami (pewnie szczuplejszym wygodniej)Zadowolona jesteś z tego adaptera? Sprawdzałam w sieci, nie wygląda to źle. Ja bardzo dużo jeżdżę samochodem i zastanawiałam się co z pasami zrobić, żeby nie gniotły maluszka.
Ale na takim adapterze to chyba tylko w spodniach da się usiąść, prawda? Albo i bezw każdym razie nie w spódnicy?
![]()
a jakiej plci sie spodziewasz? bo podobno ochota na slodkie jest przy dziewczynceW ogóle nie mam ochoty na słodkie. Czasem zjem ale nie ciągnie mnie.
Wczoraj zrobiłam bigos o jak mi smakowal.
eh, nawet bym kupila ale boje sie ze po miesiacu rzuce w kąt (tak jak moja nowa super drogra wyciskarke do sokow...)Nie mam sprawdzonego przepisu na drożdżowki. Tym razem robię standardowy przepis z podstawowej książki do Thermomixa, oczywiście jak to u mnie nie ma cukru tylko trochę syropu klonowego. Drożdżowe zawsze thermomix robi, inaczej by mi się nie chciało![]()
Nie! Ja mam chlopczyka i niech tak zostanie [emoji6]Okej, wiec dziewczynki dla Wszystkich na grudzień! Załatwione! [emoji326]