reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2016

my sie moze za dwa tygodnie dowiemy jaka plec :)
Bedziesz wtedy w tym samym terminie co ja teraz :) Bede trzymala kciuki zeby Ci malec pokazal co tam skrywa :) ! Zobaczymy co ja sie jutro dowiem, mam mega nadzieje, ze sie dowiem bo nastepna wizyta bedzie dopiero w sierpniu... Takze prosze o kciuki :)

Wiem ze nie mozna ale jem czipsy laysy solone.. nie moglam sie oprzec [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam meeega ochote na Laysy paprykowe, chyba dzisiaj zrobie sobie uczte :p

reklama
Bedziesz wtedy w tym samym terminie co ja teraz :) Bede trzymala kciuki zeby Ci malec pokazal co tam skrywa :) ! Zobaczymy co ja sie jutro dowiem, mam mega nadzieje, ze sie dowiem bo nastepna wizyta bedzie dopiero w sierpniu... Takze prosze o kciuki :)

trzymam kciuki mocnooo! no u nas to zaraz zaklady beda i ciekawosc kto wygra hihi, czy ja czy Tomek, moja bratowa corcie obstawia

Ej a co u Gabini ? Gdzie ona sie podziala, nie zauwazylam ostatnio postow od niej

mam od niej z wczoraj wiadomosc na priv. poki co ok, czeka na wizyte w srode. chyba zwyczajnie zajeta jest:)
Wiem ze nie mozna ale jem czipsy laysy solone.. nie moglam sie oprzec [emoji23]

zjadlabym o smaku zielonej cebulki! ale poki co opedzlowalam dzis lody o smaku czarnego bzu i karmelu z sola morska! rozkosz!:))

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Hejka musiałam sie zebrac w sobie zeby tutaj jeszcze napisać... Jak się czujecie? przepraszam nie czytałam waszych postów i nie jestem na bieżąco. Znacie juz plec swoich Dzieciatek? ja dwa tygodnie po zabiegu i juz nie moge doczekac sie w końcu tego okresu... Moze juz będziemy mogli sie postarac to juz niedługo... Trzymajcie sie cieplo. Zdrowka zycze dla Was i Waszych Dzieciatek

Grama ja na pewno po porodzie bede siedziała w domu az maly do przedszkola pojdzie. Ja uwazam ze dziecko powinno miec mame przy sobie. Zreszta u nas to i tak po pierwsze nie ma zlobkow, po drugie nie mialabym z kim zostawiac, a po trzecie takie mam przekonania ze nie ma jak z mama [emoji6] Owszem, rozumiem jak ktos robi inaczej, wcale nie mowie o takich mamach zlosliwie, i rozumiem ze kazdy ma swoje indywidualne podejscie do tego, lub po prostu czasem przymus powrotu do pracy..

mi mama pomoze z Zosia o ile jej zdrowie pozwoli ale i tak chce byc jak najwiecej z nia. ja juz mam 13 lat przepracowanych w zawodzie... w pewnym sensie czuje troche wypalenia i bardzo liczylam ze przerwa zawodowa na dziecko akurat pozwoli mi sie spelnic pryawtnie a zawodowo zrobic potem nowe otwarcie... ale jeszcze kilka lat temu pewnie szybciutko bym wrocila do pracy. jak bylam "na szczycie" i nakrecona zawodowo to bym czula ze musze pracowac mimo malego dziecka zeby czuc sie w pelni szczesliwa. rozumiem wiec oba podejscia... no i jest tez trzecie - ekonomiczne. czasami trzeba wracac szybko do pracy zeby jej nie stracic i wtedy nie ma wyboru.

najwazniejsze w tym wszystkim zeby (w miare mozliwosci) dobrze sie czuc ze swoja decyzja. moja przyjaciolka zajela sie wychowaniem 2 synow i przez kilka lat smecila wszystkim do okola jak to ona szuka pracy ale nie ma takiej odpowiedniedj dla niej i jak to ona czuje sie utrzymanka meza etc. a tak na serio nie musiala pracowac i dobrze jej bylo w domu z dziecmi tylko sie wstydzila przyznac bo my wszystkie pracowalysmy. mowilam jej nie raz ze chetnie sie z nia zamienie ale mi nie chciala wierzyc. po 9 latach przestala udawac ze szuka pracy i zyje spokojnie i szczesliwie i wreszcie przestala sie udreczac.

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

reklama

Kciuki zaciśnięte

Hejka musiałam sie zebrac w sobie zeby tutaj jeszcze napisać... Jak się czujecie? przepraszam nie czytałam waszych postów i nie jestem na bieżąco. Znacie juz plec swoich Dzieciatek? ja dwa tygodnie po zabiegu i juz nie moge doczekac sie w końcu tego okresu... Moze juz będziemy mogli sie postarac to juz niedługo... Trzymajcie sie cieplo. Zdrowka zycze dla Was i Waszych Dzieciatek
Witaj. Miło, że wpadłaś nas odwiedzić. Jak się psychicznie trzymasz?
Ja pierwszy okres po zabiegu dostałam po 6 tygodniach.
Kilka z nas już zna płeć i jak na razie przeważają chłopcy.

Do góry