cytrusowa85
Fanka BB :)
Ok nie ma tematu. Nie bierzcie sobie tego dziewczyny do siebie. Bardziej chodzi mi o pozytywne myślenie ale na forum często bierze się slowo pisane na opak . A nie o to mi chodzi żeby komuś dokopać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja juz polatalam z moim po sklepach z wozkami.Jak uważacie chociaż ja związku nie widzę. Po prostu z chęcią bym poczytała o nowościach w temacie wozkow może któraś obcykana czy fotelików sam to samo z imionami 4lata to jednak dużo w temacie . Nikt nie pisze ze to juz na kupowanie czas. Tematy by się rozkrecily ot co. Ale ok

Teraz się spieramy, bo D stwierdził, że teraz to on zrobi listę, a ja wybiorę, ale ja powiedziałam, że po moim trupie. Na razie czekamy czy będzie chłopczyk, czy dziewczynka, a potem mam nadzieję uda mi się przekonać D do któregoś z imion wymyślonych przeze mnie. Dla mnie imię musi spełniać trzy kryteria: ładnie brzmieć, mieć fajne znaczenie i być oryginalne.nie ma szans zeby zgubić; ) nosiłam ostatniego syna do 3 lat hihi i zalowalam ze się skonczylo . juz mam 3 chusty i zanim urodze moze bedzie dwa razy tyleWlasnie, wiecie cos o noszeniu w chuscie ? Jak kurcze nie zgubic bobasa ? :-) :-)
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
[emoji32] [emoji25] przykro mi bardzoCzesc dziewczyny, dzis poroniłamżyczę wam wszystkim szczęśliwego rozwiązania nie dajcie się i trzymajcie mocno. Pozdrawiam