reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzięki za rady. Na razie namoczylam w proszku do pieczenia i kwasku cytr :)

Ale mi dziś słabo maatko. Pamiętam w poprzednich ciąża też miałam zawroty głowy.

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Pójdę na zwolnienie to mnie w domu nie zobaczą. :) będę z dziećmi po Polsce jeździć ;)

Ha dziś się czuje ok. Tylko upał mi doskwiera. Byliśmy dziś na dniach Ursynowa. Dzieciaki najadly się slodyczy. Gdzie wyczaily, że za darmo rozdają to w kolejkach stały. Wata cukrowa, lody, lizaki, jablka, cukierki. Bałam sie że obiadu nie zjedzą ale tak się nabiegaly ze caly talerz znikł :)

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Najłatwiej wybiela się bawełna, ramiączką zapewne są z poliestru i dlatego będzie ciężej. Mój M ("pralnik" [emoji6]) proponuje spróbować z solą do firanek (jej zadanie to właśnie wybielanie! syntetycznych materiałow tez)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Wam tez tak slabo jak troche porobicie w domu ? Posprzatalam w lazience, poskladalam pranie i umylam wlosy, i teraz ledwo dycham.. sciska mnie w klatce piersiowej i mi tak jakos dziwnie [emoji52] tez tak macie ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam.tez jakiś brak mocy
Jakaś pierdołe mała zrobię i normalnie z sił opadam, muszę odpocząć i naładować baterie na kolejne czynności.

h4zpgov3o3h14ll7.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry