Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zalezy od skladu... powiem tak...pewnie wielu nie zaszkodzila ale raczej ten produkt nie byl testowany na ciezarnych... ja ograniczam zbedna chemie do minimum a to uwazam za zbytekDziewczyny co slyszałyście o używaniu kremów brązujących w ciąży? Szkodzą czy są bezpieczne?
To używam i właśnie nie na syntetyki. A ten poliłester tera wszędzie wrzucają.Jeeeny, ale bym takiego "polskiego" kebaba zjadłajeszcze trochę i na urlopie chyba najwiecej przytyje
![]()
Ja do białego brania dorzucam te ściereczki z rossmana.
zalezy od skladu... powiem tak...pewnie wielu nie zaszkodzila ale raczej ten produkt nie byl testowany na ciezarnych... ja ograniczam zbedna chemie do minimum a to uwazam za zbytek
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge!![]()
WitajHej dziewczyny!Jestem tu nowa, ale z checia bede razem z Wami oczekiwala do grudnia
Jestem w 14tc, mam termin na 26.12, ale z calego serduszka chcialabym urodzic przed swietami
Widze, ze tak na swiezo trafilam na temat samoopalaczy, a akurat jestem na czasie
Solarium kategorycznie zabronione, opalanie niewskazane, samoopalaczy raczej unikac, ale balsam brazujacy dwa razy na dwa tygodnie nie zaszkodzi dla lepszego samopoczucia przyszlej mamy - i to slowa mojego gina
![]()
to co innego! to tez bym ci polecila rajstopy w spryu. ja uzywam Lirene (2 odcienie do wyboru). jednorazowo raczej nie zaszkodzi, a datkowo to sie zmywa pod prysznicem czyli tak na logike nie wnika w skore?Idę na imprezę rodzinna na sali prawie jak małe wesele Moje nogi są blade posiniaczone i mają naczynka Mam kremowa kiecke zlewam się w całość.. Taki zbytek znacznie poprawił by mi nastrój...
Lookata, z tego co kojarzę to samoopalacze są raczej niewskazane w ciąży. Nie wiem za to jak jest z rajstopami w sprayu bo te bym Ci mogła serdecznie polecić. Używam sally hansen i są naprawdę świetne. Dobrze kryją naczynka i nogi wyglądają w nich naprawdę fajnie.
![]()